Frid kommer av att minnas… 18/7-21

FRID KOMMER AV ATT MINNAS ATT ENDAST KÄRLEKEN ÄR VERKLIG. 

VAD BEHÖVER LÄKAS IDAG 

Kom först ihåg vem du är, du är ett mäktigt kärleksfullt och kreativt barn. Och du är mycket älskad glöm inte det. Någonting kan ha dragit ner din självkänsla ordentligt idag. Där du tvivlar på dig själv ordentligt. Det kan finnas massor av gråt inom dig som behöver få komma ut, eller talas om, sättas ord på. Tankar, känslor, funderingar, ifrågasättanden. Universum lägger ett band 🎗 runt dig för att du ska känna dig omfamnad. Du ska inte vara rädd för din kraft som du har inom dig. Och du ska lita på ATT du har en kraft, inre visdom. Och om du vågar plocka fram den kraften så inspirerar du andra. Våga! Förändra ditt liv, var kraftfull! Var magnifik! Var den du är, plocka fram ditt sanna jag!

Ha medkänsla med dig själv, det handlar inte om att tycka synd om dig själv. Det handlar om att du troligen inte värdesätter dig själv och attraherar in relationer som inte är i linje med den du egentligen är. Vilken bottnar i din barndom i grunden, och ditt självvärde. Så öppna upp ditt hjärta i fråga om den här situationen och alla som är involverade, inklusive dig själv. Det kan vara någonting som du behöver förlåta dig själv för som du har gjort. Men även förlåta någon annan med medkänsla. Att se andras synpunkter med medkänsla. Och du behöver inte förändra ditt beteende eller utgångsläge utan mer närma dig situationen med ett kärleksfullt hjärta, vilket ger dig kraft att finna kreativa lösningar framåt. Du kan be ärkeängel zadkiel att kliva in och hjälpa dig befria känslomässiga gifter ur ditt hjärta. Och läka allas behov på mirakulösa sätt.

VAD BEHÖVER DU ACCEPTERA 

Helt klart någonting som du inte vill acceptera, något som du vägrar ta till dig. Men något som du vet inom dig. Du ska vara uppmärksam på tankar och idéer som kommer till dig, för de är besvarade önskningar du bett om. Men du lyssnar inte här får jag till mig. De svar som kommer till dig i form av återkommande tankar som talar om att du ska vidta förändringar i ditt liv, slå inte bort dessa säger ää  Uriel. Tro inte att de är drömmar eller något som alla vet. För dina tankar är i samklang med höga vibrationer just nu och är inspiration värd att lita på. Alla stora uppfinningar, nya företag, mm från samma universella visdomskälla.

VAD SKA DU SLÄPPA TAGET OM

Allt emellan åt. Och andas. För du behöver andas. Du stressar och håller andan omedvetet n ä r du stressar. Andningen är livsviktig för att kunna syresätta ditt sinne, kroppen, anden och själva livet. Skriv med en lapp till dig själv för att komma ihåg vikten av att ge dig själv ny styrka med djupa och stadiga andetag. Åk till ställen där det finns gott om frisk luft.  Gå ut sitt inte inne, var i skogen. Du kommer även att märka att luftkvaliteten är mycket bättre nära vatten, såsom sjöar eller stränder. En dusch eller ett bad ger dig kontakt med de positiva joner som associeras med vatten och luft. Du kan fysiskt vara sjuk och går omkring och oroar dig för det. Även psykiskt må väldigt dåligt. Rafael är med dig och ger dig healing men även vägledning om hur du kan på bästa sätt håll din kropp och sitt mående frisk eller friskare på bästa sätt. Var därför lyhörd för hans vägledning i form av drömmar, tankar, idéer, osv. Sen släpper du taget om allt ältande, frågor, oro mm. För att du ska kunna få frid. Både inre och yttre frid. Lita på att en högre makt styr. Kärlek är den ända kraft som existerar och dess ljus som lyser upp allt som är mörkt. Bestäm dig för att leta efter det här ljuset inom dig själv och andra. På de viset kommer du ha mer ljus i ditt sinne, ditt hjärta, ditt liv.

💞

Lämna ett svar