Dagens kristall 18/7-2021

ZEBRAJASPIS 

Jag är balanserad och i harmoni med min jordliga och spirituella identitet. Ingenting rubbar mig ur min balans.

Känner du att du är ödmjuk inför andras synsätt?

Zebra Jaspisen förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang.

Den tillför dig optimism, ger dig mera ork att ta itu med dina eventuella problem. Den är också en grundande Sten, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande  och bra för att minska stress.

Denna sten påminner dig om att livet inte alltid är svart och vitt. Den kan ge dig mer förståelse och medlidande för andra men även för dig själv. Den hjälper dig även med att finna balans i ditt liv samt stärka kontakten till den universella kärleksenergin. Den sätter dig i förbindelse med moderjord och skyddar auran. Den har en Ångestdämpande effekt.

Det kan alltså vara så att något i ditt liv just nu får dig att känna dig upprörd, frustrerad, smått irriterad, otrygg, ur balans helt enkelt. Att du inte känner att du riktigt kan fokusera på det som du vill. Då har du hjälp av zebrajaspisen. Men samtidigt är det någonting du troligen behöver försöka att släppa taget om sådant som upptar din tid..

Och att du samtidigt behöver intala dig att du är lugn, trygg och bekväm i alla situationer och släpper taget om det som inte längre gagnar dig. Till hjälp här har du Ökenrosen.


ÖKENROSEN 

Är en önskesten som sägs innehålla en egen skyddsängel/andlig guide. Den hjälper dig att se och tänka klart. Den motiverar dig till att låta ditt hjärta blomma och söka efter de rätta svaren. Den öppnar upp för längtan efter högre och djupare mening med livet, kärleken och lyckan. Samt hjälper dig att förstå att du kan nå dessa himmelska tillstånd bara du har lite tålamod. Bra om du vill utbilda eller omskola dig. Förstärker effekten av levande ljus inom magin.
Stärker ditt självförtroende & din självkänsla, hjälper dig som är blyg att våga tala, om du har det jobbigt med fobier, klaustrofobi är den till hjälp. Fysiskt: kan den hjälpa dig vid åksjuka, infektioner, prostata problem, illamående. Chakra: Hjärtat

 

Lämna ett svar