Prata med dina änglar 16/7-2021


Änglarna hör och besvarar dina böner och varje önskan om hjälp. Även om du kanske inte ännu ser eller känner deras närvaro är de hos dig nu, alldeles intill dig. Och när du pratat med dem öppnar du dörrar för änglakontakt. Ju mer du pratar med dem, desto mer medveten om dem blir du. Det har ingen betydelse hur du kommunicerar- med skrivna , talade eller tysta ord för det uppfattar allt oavsett.  De svarar dig alltid, och först känner du det kanske i hjärtat eller i sinnet. Det är verkliga budskap från dem som är sända till dig på den rena, villkorslösa kärlekens vingar. Prata med dina änglar dagligen. Innefatta dem i varje beslut och varje situation när du ber dem om hjälp, vägledning, skydd och engagemang. Och se bevis på att deras kärleksfulla händer kommer att göra allting bättre.

❤️

Lämna ett svar