Portalen du vackra stjärnsjäl 15/7-21

Du är den som bestämmer vart du ska, vad du vill, hur mycket du ska orka, hur mycket du tänker kämpa, med vad du vill uppnå, nya dörrar öppnas för dig. Men först så behöver du släppa tag om de förflutna. När det gäller vissa saker kan det kännas som en film. Och att man inte riktigt vet var man är på väg, vart man ska, hur saker ska bli.

Just nu oavsett så är det du tänker mycket kraftfullt och avgörande i flera situationer. Planeter faller i linje med varandra och oavsett vad det rör sig om i ditt liv så är tillfället helt rätt nu. Universum säger JA. Du kan ha kämpat och håller fortfarande på kämpar för att uppnå någonting. Liksom Att komma i mål.. och nu kommer du att få din betalning/ din belöning för allt det arbete som du hittills har gjort trots att du själv kanske inte könner så. Vad skulle du vilja uppleva, har du funderat över det? Om inte så gör det för nu är det en gynnsam tid för dig helt klart. Vad vill du skapa? Finns de någonstans du vill åka? Tappa inte fokus. Tappa inte målet utan håll dig kvar på banan. Du fixar det galant!

De eventuella projekt som du redan har i rullning kommer att bära frukt så fortsätt bara. Om du inte kommit igång så kör. Letar du fortfarande tecken så är detta ett tydligt sådant! Nu är det dags att göra storslagna förändringar. Använd den här energin till att manifestera. M e n följ intuition för då kommer du att kunna se hela bilden för ditt inre redan i förväg. Din själ skriker, längtar efter något stort som du kan ha hållt på vacklat om fram och tillbaka en lång tid. Och här är det då dags att börja steg för steg. Många människor vänder sin själ ryggen vilket gör så många olyckliga.. för att sen komma fram till vart de är på väg innan de tar första steget. 

Din intuition däremot fungerar inte så. Din själ lockar dig varje dag. Du kan leva i harmoni genom att varje dag lyssna på vad din själ viskar för att sen göra något konkret som får dig närmare din själs mål. Ta myrsteg. Här på jorden går tiden långsammare än på andra planeter vilket kan kännas frustrerande för stjärnsjälar som förväntar sig kunna manifestera saker snabbare och ger upp snabbare innan frön ens hinner rota sig. Känner du igen det så behöver du jobba med tålamodet. Påminna dig om att du inte behöver veta exakt hur allt ska ske eller var vägen livet leder dig innan du tar första steget på din livsresa. Utan bara våga ta ett steg ut. Höger fot sen vänster fot.. långsamt.

☀️

Lämna ett svar