Änglavägledning v.29

NI ÄR VÄRLDENS LJUS”

”Saliga de som sörjer, de skall bli tröstade”

– Matt. 5:4

”Ni är världens ljus”

– Matt. 5:14

Denna vecka vill änglarna att du djupt inom dig ska veta att: ”DU ÄR VÄRLDENS LJUS”.

De vet att du då och då kan uppleva en djup oförstående sorg som inte har någon yttre förklaring. Så nu vill de be dig om att när den känslan och upplevelsen kommer, så stanna kvar i den. Fly inte från den utan stanna i känslan och upplevelsen så länge du förmår, för detta är en välsignelse och bär på ett högre syfte/budskap till dig.

Stanna upp och sakta ner så att du hinner med att uppfatta välsignelsen som budskapet för med sig. Änglarna vill att du ska förstå att det är inget som är fel, utan det tillhör själva processen. Ibland kommer våra välsignelser på de mest oväntade sätt. Denna typ utav välsignelse kommer ofta i en ”förberedande fas”, det vill säga då vi befinner oss i en fas i livet då vi inte ännu är riktigt redo att ta nästa steg och språng framåt, men vi kan inte heller gå tillbaka. Vi befinner oss då i ett slags ”mellanrum” i väntan på ”vår tur”. Detta är en tid då du förbereder dig själv på nästa steg i din utveckling. Nu ber de dig att ta tillvara på denna fas i ditt liv, för den bestämmer riktningen till nästa steg.

De vet också att du känner dig osäker på din väg och undrar hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling. Änglarna är här för att säga att: ”DU ÄR PÅ RÄTT VÄG”. Tvivla inte. 

”Just because it is not happening right now, it does not mean it never will.

It is often a matter of timing”

-Daniell Koepke

Kärlek Zäta 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: