Dagens kort 10/7-2021

Generella energin idag handlar om en kvinna som kan vara en mor, mormor, syster, älskarinna, dotter, modersgestalt, en kvinnlig filur helt enkelt som pratar en del skitsnack idag om någon annan..  de kan handla om att någon man är intresserad av någon annan kvinna. Eller att det finns en tredje part med i bilden som kanske inte mannen vet om.

Så vad som behöver läkas är en eller flera relationer uppenbarligen, då man väljer att lägga tid, energi på skitsnack och dessutom är vuxen. Och för några andra kan de handla om ett par och ett ex där den ena parten i relationen pratar illa om sitt ex. Som i grund och botten handlar om avundsjuka/svartsjuka. Exempelvis kan det vara så att den nya partnern har svårt att acceptera att en mamma till gemensamma barn finns kvar, är en del av barnens liv.


Det kan också ha uppstått någon form av missförstånd mellan alla parter, om de inte är så att de faktiskt finns någon som vill att de ska bli drama och konflikter och som faktiskt skapat allt detta. Dvs som har gått och vridit och vänt på sanningen vilket har blivit stora djupa salt i såren och till ingen vinning utan snarare skadat mer än hjälpt. Detta kan i värsta fall vara en släkting som av någon anledning har ett ont öga till någon av kvinnorna som t ex pappan har barn med.

Och för de som de handlar om arbete och rör sig om en kollega så kan de handla om ett kärleks drama även här.

Vad behöver du acceptera i dagsläget 

Ja de är att oro för eventuella barn. En mamma kan hålla på att klippa navelsträngen med sitt eller sina barn och att hela den här proceduren är nog så jobbig. Men att här behöver man förstå att barnet oavsett vad de tidigare har gått igenom kan ha hoppat på en helt ny start och kör på järnet. Och de är bara förstå att det här är livets gång. Ut med det gamla och in med det nya helt enkelt. Nu är det dags för dig att rulla vidare avsluta och ge dig ut på nya äventyr och tillgodose ditt eget barn. För några andra kan de även handla om att en kvinna pratar skit om om en mamma till någon annan ex ett barn. Men släpp. Försök. Du kan inte påverka det ändå.

Och vad ska du släppa taget om 

Det är dags att byta kapitel och rulla vidare. Ut med det gamla och in med det nya trots att det kan kännas jobbigt. De kan kännas skönt för några av er att skriva dagbok, skriva en bok, anteckningar. Kanske börja studera? Eventuella hemligheter kommer att bli avslöjade så småningom, var så säker på det. Så sådant du kan störa dig på idag kommer jobba för din sak. Karmat sköter sig självt. Några av er kanske har en hemlig kärlek som du vill ut med. Och för andra av er kanske man varit sjuk en längre tid och bara vill få veta vad som är fel. Och här så kan forskning komma med ett resultat. Siffran 26 och 8 och 10 får jag. Kan innebära 26 juli 8 el 10 Augusti. 8,10 eller 26 dagar. Och veckor. Ta med er det.

ha en fin dag!

kärlek Zäta  

Lämna ett svar