Dagens kollektiva budskap 9/7-2021

VAD SKA DU LÄKA & HELA IDAG 

Det som du lever av, det som är ditt hopp, det som är bestående, det som finns och är hos dig för att stanna.. eller att det känns som att du kanske har levt med det hela livet stunder. Ångest är något som kommer till mig. Det kan vara något som du dragits med mer eller mindre, mycket som lite, så som nu, av och till i olika grad men som dock aldrig riktigt riktigt verkar vilja försvinna. Du kan även vara någon som har negativa förväntningar, tankar, känslor, etc och som har stora mål och drömmar vilka du så gärna vill ska besannas. Men du vet inte hur. Det du vet är att det kommer att krävas mycket arbete av dig. Den underliggande energin jag får är att det här handlar om alltifrån en fadersgestalt, man, pappa, morfar, farfar, eller en älskare, en kärlek osv. Och denna energi är en person som följer dig i tankarna, ditt undermedvetna.

Hur som haver så är det viktigt att inte ge upp om man känner att man har fastnat någonstans när det gäller någonting. Är det så att du vill uppnå något speciellt inom ett särskilt område vad gäller ett arbete så ge inte upp, för slåss och sliter du så kommer detta att ge en långvarig stabilitet på sikt. Kan handla om att du vill ha en fast tjänst av något slag. Kämpar du med en övervikt så ge inte upp, inget är gratis här i livet. Övervikten kan ge problem med höfterna. Och vad gäller kärlek så kan du (om du kämpar för det) förvänta dig en långsiktig kärleksrelation.

VAD BEHÖVER DU ACCEPTERA IDAG

Du kan inte påverka i efterhand att några eventuella meddelanden, e mail, dokument, fakturor, etc inkommer. Huruvida att de ska gå att påskyndas snabbare än vad det gör. Eller att det inkommer några eventuella oväntade fakturor, p-bot, juridiska dokument, som inte är välkomna mm. Man får lite bara gilla läget och försöka gå till sig själv samt fundera över vad man hade kunnat göra annorlunda innan som hade förhindrat allt. Kanske har du funderat över de här med vikten och bestämmer dig för att hoppa på någon diet, eller börjar laga mat efter nya goda recept. Du kanske även vill skriva ett kärleksbrev, brev till någon du håller kär och tänker på dagarna i ända, eller kanske så att du mottager ett älskat efterlängtat kärleksbrev från någon du väntat på så länge. För några kan det vara så att du väntar på att en älskad kärlek s k a höra av sig. Men att det känns som att bestiga mount Everest just för att du inte tycker att det sker någonting, åtminstone inte i den riktning som du vill. Eller i den takt du vill. Det kan finnas en del oärligheter bakom det här kommer de till mig. Skulle kunna handla om en tredje part i någon form. Absolut inte att de måste handla om en fysisk sådan mer om att de kan handla om i tankarna, där den ena drömmer sig bort. Lite att man önskar och tänker att gräset är grönare på andra sidan. Och oavsett så kan den här personen som kan vara en man, pappa, fadersgestalt etc vara svår att nå just nu av olika anledningar vilket har sina orsaker. Dels så kan den själv ha stött på saker i sitt liv som skapar hinder för den att kunna kontakta dig, eller som sätter käppar i livet för den själv där den bygger sitt egna fängelse. Den kan vara blockerad känslomässigt som gör att den inte vågar höra av sig. Men de kan även vara du som bär en tung börda på sina axlar. Att den vill höra av sig men inte vågar för att den är livrädd för att bli nekad en kontakt. Det kan även vara något som står i vägen för er.

 

VAD BEHÖVER DU SLÄPPA TAGET OM

När, var, hur allt ska ske. Och om. Era inre barn krockar helt klart. Du kan inte fånga in alla i din hov, i ditt nät, i ditt grepp. Du kan inte ha kakan och äta den som det för vissa av er handlar om i det här fallet. Oavsett vart du än befinner dig idag, stort som smått, ung som gammal, den andre kan ha behövt använda sina vingar och flyga för att upptäcka vissa saker och komma fram till vad den faktiskt vill. Komma till en insikt helt enkelt. Kanske handlar det här om en omogen person särskilt också när det gäller vissa avseenden och där personen i fråga inte riktigt kan agera helt realistiskt. Och för andra så rör de sig om ditt egna barn eller ditt egna inre barn som sätter käppar i hjulet. Och här då så behöver man dels förstå att man har att göra med en väldigt skör och sårbar person som kan begränsas av sitt eget inre barn och att de även kan finnas vänner till den personen men även dig som gör allt i sin makt för att försöka sabotera här., mellan er, pga avundsjuka för att de s e r er vackra pontential som ni har. Men i grund och botten så vill denna man eller kvinna så till vida de handlar om kärlek, vänskap komma in med ett meddelande om att den är hos dig och med dig för att stanna. Därför att du är den ända. Så Lämna allt åt universum och ha tillit.

 

❤️

Lämna ett svar