Dagens budskap 6/7-2021


Idag min vän ska du ÄLSKA DIG SJÄLV. Du kan börja dagen med att exempelvis skriva ned ex antal saker som talanger, drivkrafter, attityder eller något annat som du tycker om hos dig själv. Och sen i morgon kan du fortsätta på samma vis och 
resten av veckan. Är det så att du sitter där och inte kommer på någonting så frågar du en vän, släkting, alt någon annan person som du vet tycker om dig.
Du kan även tänka som så att: vad skulle du se i dig själv om du var din egen kärleksfulla mamma eller pappa? Jag är säker på att du får ihop en fin lista som du ska, bör och borde ta användning av de gånger du faktiskt tvivlar på dig själv. Och på så vis kan ett underbart liv börja men också få sluta i kärlek, för det är DU VÄRD. Om det känns svårt för dig så får du inte tveka att ta emot hjälp som du kan få. För det finns många som älskar dig så som du är och för den du är. Haniel vill idag komma in och skapa harmoni och balans i dina relationer (kärlek som vänskap) och att vända
 sorg till glädje. Den person som kan vara kopplad hit är en vädur, lejon eller skytt. Kom ihåg att ascendent, mån eller soltecken kan vara något av dessa. Det Kan vara en man med ledaregenskaper som känns väldigt upp och ned och tvivlar enormt på sig själv. Och Är det en kvinna så är det med en mer maskulin energi.

Hur som helst så är kan den här personen vara väldigt snygg, mån om sitt yttre, kan bära tatueringar, och vara väldigt eftertraktad på ”marknaden” bland andra partners. Det är en person som man inte passerar Obemärkt.
Det kan också finnas en stor oro kring arbete, ekonomi, jobb, boende situation. Eller så är det helt enkelt något på hemma plan som svajar under fötterna man står på. Som gör en orolig.

Man kan mötas av stress, press, motgångar, oro, även kopplat till ens självvärde. Vad man tycker sig vara värd.
Tankarna och funderingar kan idag kännas väldigt tufft, man kan fundera mycket på vad man vill med livet och var man är på väg. Vad man behöver ta tag i respektive vänta med för att uppnå någon form av framgång. Men oron gnager ordentligt i en framförallt över Hur man ska klara sig är en stor fundering. Man kan känna sig enormt ensam och liten på jorden. Och fundera över om och ifall man överhuvdtaget har någon kraft till och kvar för att orka ta sig genom ev motgångar, flytt, byte av arbete, resa och då inre som yttre och inte låta livet styra iväg med en, utan du tar kommandot över ditt liv.

MIRAKEL kan ske idag, om du förväntar dig det. Det är något som kan ske litet som stort, nytt eller gammalt och som du känner att du inte riktigt kan förklara. Vissa sammanträffanden kan vara ”för bra för att vara sant”. Mirakel sker dagligen. De kan vara sanndrömmar, gåvor, som är rentav omöjliga. Men som kan dyka upp från en okänd människa. Kanske lägger du inte märke till de eftersom att du inte förväntar dig dem. SÅ, förvänta dig mirakel idag istället för att sitta och ”rulla tummar”. Du kan faktiskt bli grundligt överraskad. Ärkeängel Mikael kommer in och vill ge kärlek, mod och stöttning under tuffa svåra tider. Vara sann mot dig själv, ha tålamod, och vänta. Någon kan vara hängig eller känna sig sjuk, det kan även vara en konflikt som hänger i luften eller finns bakåt men som tidigare har resulterat i krossade hjärtan.

Det kan vara tidigare svek, önskningar som inte blivit som man velat. En känsla av att ens hjärta är invirat i taggtråd, någon kan vara olyckligt kär, och en annan kan ha fått sin dröm krossad. En annan kan vara fysiskt och psykiskt slut där man bara känner att man måste vila. Där kroppen liksom har sagt stopp. Och en annan kan drömma sig bort någon helt annanstans. Där man Längtar efter ett lugnt fint kärleksfullt tryggt hem, ett familjeliv, en relation, en ekonomiskt trygg standard så att alla eventuella barn, familjemedlemmar ska få må bra och vara friska. Ja helt enkelt bara få njuta av att ha en lycklig familj. Önskan om att Känna sig trygg i att det finns mat på bordet, tak över huvudet, att hemmet och familjen är det absolut viktigaste man har. Men något stoppar här från att kunna uppnå det.

Det kan vara en man eller kvinna, i jungfruns tecken. Där livet är fullkomligt upp och ned, av olika anledningar och man vet inte ut eller in. Det kan vara någon som kraschar eller har kraschat. Något som har gått sönder och att det är här oron ligger nu. Men då får Du inte glömma bort att du har stor visdom och kunskap inom dig och dessa har du tillgång till efter lång livserfarenhet. Våga lita på att du k a n ställa din fråga, öppet och klart, till dig själv och dina hjälpare. Ställ frågan och lita på svaret som kommer till dig. Kanske får du inte svaret så som du hade tänkt men om du håller alla sinnen öppna så kommer de och du kan ta emot dina svar. Detta kan komma genom en vän, något du läser, hör, drömmer eller liknande. Lyssna noga.. det kan vara viktig hjälp till dig.

❤️

Lämna ett svar