Överraska någon du tycker om 20/5-2021


ÖVERRASKA NÅGON 

Så som du tycker om trevliga överraskningar tycker även andra människor om att få någonting som inte var förutsett. Att planera en sådan gåva är en handling av livgivande kärlek: du får inspiration beträffande gåvans karaktär, ägnar tid åt att sammanställa den och upplever sedan glädjen av att överlämna den till mottagaren. Spontana överraskningar som en ärligt menad komplimang eller ett oväntat erbjudande om hjälp är också ovärderligt. När du ger någonting till en annan människa så ger du i själva verket något till dig själv, eftersom mottagaren är ett. Du sänder också ut energi till universum där den signalerar att du själv tycker om trevliga överraskningar. Livet reagerar därefter och sänder dig underbara glädjestunder i form av ett rimligt flöde av givande och tagande. Idag ska du njuta av det oväntade, både i form av det som du ger och det som du får. Var uppmärksam och lägg märke till allt vackert eller ovanligt.. för överraskningar kan ha många former. Finn stor glädje i att skapa en glad överraskning åt en särskild person. Då ni har denna gåva gemensamt förflyttas ni för ett ögonblick till en plats som är barndomens förundran, och universum sänder även dig underbara gåvor.

💚

Lämna ett svar