Dagens kollektiva budskap 16/5-2021

HJÄRTESORG/AVSLUT

Idag kan någonting som ens (illusioner) som man trott ska bli bra eller bli på ett visst sätt plötsligt bli mer påtagligt, insikter kan komma som en blixt från klarblå himmel så pass att man förstår att det inte kommer bli bra åtminstone inte så som man vill och man vet inte hur man ska ta sig bort eller ur det vilket kan vara en relation, en situation, ett arbete ett kämpande för någonting som en länge hoppats på.. och man brukar ju säga att ”hoppet är det sista som överger en”. Det kan vara så att man beslutar sig för att lämna något gammalt bakom sig.

Att man helt enkelt bestämmer sig för att låta huvudet och intellektet få bestämma före hjärtat. Tidigare känslor, kärlek, mm kan ha åkt som en berg och dalbana upp och ner och fram och tillbaka vilket har eller kan ha gjort att man till slut varken vet ut eller in. Vad som är vad. En tvillingsjäls relation, själsfrände, eller karmisk relation kan det här handla om som kommer tillbaka i ens liv, eller som ligger i de ”fördolda”, kan vara en ungdomskärlek som man inte kan sluta tänka på. Och eller så kan det vara en person som man lever med, i en relation år ut och år in. Som i ett och samma hjulspår. Som att man är oförmögna att bryta med varandra. Och att det finns Karmiska band här som hela tiden ska lösas upp, men som aldrig blir upplösta, utan man liksom reinkarneras liv efter liv tillsammans och fortsätter så fram tills att den karmiska skulden är klar så att säga.

Men syftet är att i detta liv lära, stötta, vägleda varandra. Man kan motarbeta flödet i livet som stort då man kämpar med enorma kontrollbehov, vilket du här uppmanas att släppa. Just för att blockeringarna ska släppa. Och att du och den andra individen har barndomstrauman som behöver tittas på, mötas, och bearbetas för att ni ska komma framåt i er resa tillsammans men så länge ni inte möter er själva så kommer ni inte att göra det. Ett vattentecken får jag kopplat hit. Fisk, kräfta och skorpion som har någon av sina charts här. Du eller den andre personen. Även ett lufttrycken vattuman, tvilling och våg.

NÅGOT, behöver avslutas. Det finns sorg, enorm depressivitet kopplat till dessa parter. Kan vara så att någon är eller blir deprimerad av situationen eller den andre partnern. Skov som kommer och går och som skrämmer den andre. En kvinna får jag kopplad hit. Att antingen hon är depressiv eller blir detta i förhållande till allt. Och eller att hon på något sett ”drar” ner och ”dödar” bitar i relationen. Som att det liksom finns bitar som saknas. Vilket återigen för mig bottnar i ens inre barn man behöver arbeta med. Kan också vara så att kvinnan är temperamentsfull, argsint, hetsig, och gammalt ord melankolisk. Men att detta är ett tydligt tecken på att detta m å s t e upphöra.

Hon behöver göra ett val, även om det gör ont. Hon behöver förstå att hon har del i allt, och även behöver se sin egen del i allt. Hur hon kan förändra sig till de bättre likväl som den andre kan/bör förändras. Så saker, beslut, på alla plan med knapp tid ställs på sin spets. Vad vill man, vad tänker man, vad är man kapabel till, vad är man villig att satsa? Siffran 2 och 20 får jag här. Alltså kan detta innebära att detta beslut sker inom tidsramen av: 2 dagar, 2 veckor, 2 månader, den 19 maj eller 20 maj. Samt vecka 19 eller vecka 20.

Det finns massor av passion, känsliga individer, missförstånd, katt och råtta lek, sårbara själar, här mellan parterna men samtidigt enorma toppar och dalar. Några kan som sagt ha dessa karmiska relationer som för vissa kan det bli destruktivt och då gäller det att vara på din vakt. Får nämligen in här att man kan ha med en riktigt fysisk, sexig, sensuell, man/kvinna som verkligen vet vad hen ska göra för att vinna sitt byte i alla situationer. Det kan röra sig om en riktigt stark sexuell passionerad resa sins emellan som det verkligen krävs både fysiskt och psykisk kraft av vederbörande för att kunna bryta sig loss från det här. Och ett lejon får jag kopplat hit. Samt att det handlar om svartsjukedrama med en oxe, jungfru eller stenbock. Där personen står och väljer mellan två potentiella partners.

Som det ser ut just nu så kommer ett kraftfullt meddelande resultera i ingenting då personen lever i förnekelse just nu. Och behöver genomgå den här processen själv. Försöka hitta sig själv, förstå vad som begränsar en och vad som är fel. Dock så får jag till mig att denna person kommer att segra i någon fråga men mista och brista i en annan fråga. Dvs kärleken den rätta. Den partnern som står och bollar mellan två personer behöver göra ett val innan någonting kan fortsätta framåt.

🕯

Lämna ett svar