Uppskattning 20/5-2021

UPPSKATTNING

Det finns en kvinna alt en man med en feminin energi som lever i en relation och som påverkar henne på ett destruktivt sätt får jag till mig. Alt kan det också för vissa vara kvinnan själv som är destruktiv i sitt leverne. Det här kan vara kärlek, vänskap, arbetsrelaterat. Kan även vara kopplad till familj. Oavsett så är det en relation som påverkar denna person att komma framåt. Personen/personerna kan ha svårt att känna uppskattning, uppskattning till livet och uppskattning överlag. Att vara glad och tacksam för det man har. Men för några kan det även vara så att man får höra detta. Att man ska vara tyst och visa uppskattning. Fastän man kanske faktiskt lever under väldigt orimliga och destruktiva förhållanden. Där den andre partnern oavsett de handlar om en mamma, pappa, man, hustru, kollega, etc som ställer orimliga krav på personen i fråga.

För vissa kan det också röra sig om något typ av missbruk, och även att höger öga kan vara något man har problem eller besvär med. Halsen kan man ha besvär av influensa eller liknande just nu, nack problem och huvudvärk. Det är ens inre barn, undan tryggt sorg, kärlek, ilska, svek, mm som fastnat som en klump här. Och den här personen kan hämta all sin livgivande kraft, styrka just nu genom just moderjord och naturen. Fortsätt så. För moderjord läker mycket. Det finns olika beslut och val som ska tas och då är naturen den bästa källan att hitta svar i.

En del kan fundera kring om huruvida de ska lämna en relation eller inte, lämna ett arbeta eller inte, klippa en vänskap eller inte. Vilket kan vara en helt ny början på något nytt. Relationen som finns omkring en kan påverka en så pass mycket att man stagnerat inombords, egodöd som jag brukar säga. Som att det inte finns något nästan att greppa tag i. Och för att kunna vara en bra mamma om du har barn så är det dags att öppna upp flödet och följa ditt inre där du tänker på dig själv i första hand. Och inte låter dig ta hand om allt och alla andra.

Någon form av läkning sker och är i full gång oavsett. För att positiva nya energier ska kunna komma in i ditt liv, så måste du denna kvinna släppa taget om de gamla. Det kan röra sig om att du länge har haft en dröm om något stort som du vill ska hända. Kanske har din röst aldrig varit viktig som barn vilket blir likadant under hela din uppväxt om du inte arbetar med detta eftersom du inte vet annat. Ditt inre barn kan under lång tid försökt få ge sig till känna, utan resultat. Vilket ständigt fått dig att känna dig deprimerad, ledsen, otillräcklig, orolig, som att allt bara är uppförsbacke hela tiden. Likadant gällande ev barndomstrauman. Tunga saker bakåt. Etc. Något har liksom håller dig tillbaka. Begränsat dig, i allt. Men du kommer till en punkt. Du får nog.

De beslut du står inför nu kan vara något som avgör hela din framtid. Vad väljer du. Ska du leva? Vill du rena och rensa? Vill du göra plats åt något nytt, fräscht? Ny vän? Ny kärlek? Nytt boende? Nytt arbete? Vad vill du? Kanske har du fått en fin överraskning som uppfyller dina drömmar? Kom ihåg att vara tacksam, vara stolt och förstå att när du släpper taget om det tunga gör du plats åt nytt.
plötsligt kan du uppnå och låta drömmar gå i uppfyllelse.

💚

Lämna ett svar