Dagens kort

Dagens kollektiva budskap 11/5-2021 🧚‍♀️

VAD BÖR DU SLÄPPA TAGET OM

Din kraft påverkas för närvarande mycket och är svag. Men i grund och botten så har du både en enorm livskraft och styrka. Och med tanke på hur mycket du både har att tillföra och tillför andra människor och inte minst dig själv så ska du påminna dig själv om detta. Men du kanske behöver se dig om var och hur mycket tid du lägger på andra respektive hur mycket tid du lägger på dig själv. Använd din kraft till att ta nya inspirerande steg i ditt liv som att locka in mer passion i ditt liv där du lägger ner din själ och hjärta i det du älskar för då kommer passionen att glöda inom dig.

Det här kan vara till en hobby, att lägga ner tiden på dig själv, att skapa eller investera i själva livet. Rensa samtidigt bort sådant som inte ger dig något längre. Saker, personer, relationer etc. Börja hemma bland dina saker tänker jag. Och börja där du oftast håller till.. för när du rensar så frigör du enorma stagnationer i flödet som sen ges möjlighet till ny energi. Det här är en början på någonting nytt och du sår frön som kan bära knopp, även om du själv kanske inte tror/vet detta. Det som är viktigt är att vårda/underhålla och överösa det med kärlek oavsett om det handlar om ett djur, arbete, relation, projekt osv. Men tillväxten måste få ta den tid det tar, då kommer det bli superbra. Det som kommer till dig kan komma som en plötslig uppenbarelse från ovan och då behöver du tänka på att det är det som är det rätta. Det är viktigt. Du får Inte tvivla för då blir det stopp direkt. Samt de arbete som du har lagt ner eller lägger ner kommer att ge blomstrande resultat och då ska du luta dig tillbaka och stolt känna glädjen inom dig.

VAD BEHÖVER DU ACCEPTERA

Din fina glöd och din vackra värme som du bär på behöver få komma ut och beröra andra. När den gör det så kommer också din entusiasm spridas och skapa vackra ringar på vattnet. Men för att kunna göra det så måste du först kanske bestämma dig för vad det är du vill göra. Är det ett företag, är det en relation som du vill satsa på? Oavsett så är det något som du troligen länge velat göra, och nu är rätt tid för att satsa, men du måste våga! Gör det bara! Och med din fantastiska utstrålning och genom att sprida positivitet och glädje omkring dig. Din närvaro kommer att bidra till att så många människor och djur kommer att må så mycket bättre. Kanske är du en healer? Musik är också samtidigt något som gör dig glad och de du ska använda dig av i din vardag. Dansa, spela, studsa, hoppa, spexa. Släppa loss alla kroppens spänningar som hela tiden blir av hur vi lever. När du gör det så släpper dem och ditt inre barn får också leva ut allt inre.

 

HÄR SKA DU LÄGGA DITT FOKUS

Många är dåliga på att andas ordentligt, ja vad det gäller att ”mag andas”. Att andas in genom näsan och ut genom munnen. Så ska du göra helst 7 gånger per dag i frisk luft är rekommendationen. Så att man andas in genom näsan fyller upp hela bröstkorgen, håller andan två sekunder och sen andas ut, och så andas du in så 7 gånger i rad. Gör gärna detta vid vatten, havet, en sjö, i skogen, naturen, i vindar. Du kommer att märka vilken uthållighet du får, hur idéer kommer att flöda mer fritt till dig. Hur huvudet blir klarare. Sen är tips att du ska vara eftertänksam inför varje steg du tar så du inte tar impulsiva beslut. Att du Stannar upp och reflekterar dagligen. Var uppmärksam på detaljer runtomkring dig, resonera med dig själv vad det än gäller. Jag upplever att ditt tålamod inte är det bästa, här kan du påminna dig själv om att saker sker i den takt det är menat att ske, ibland är det vissa saker som måste falla på plats. Oh då spelar det ingen roll tyvärr hur mycket vi än försöker styra/kontrollera flödet. Utan Njut av den du är, snart kommer svar på dina frågor. Men lita på att du kan, universum kan, släpp alla tvivel, släpp rädslor, allt kommer att ordna sig oavsett vad som händer. På något sätt. Ha tillit!

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: