Dagens kollektiva tvillingsjälsbudskap 10/5-2021

UPPSTIGNING 

Mmmm… nu händer det grejer. Känner du det? Något konstigt som inte går att ta på. Var lugn, andas, sitt i båten. Dags att ta ett och två steg upp i trappan som du ser. Dags att släppa taget och lämna de gamla bakom dig som inte längre gagnar dig, som inte får din själ att skratta av lycka, som inte får hela din själ att skälva av endorfiner som de kanske en gång har gjort. Kanske har det inte skett än fysiskt på detta vis i detta liv, m e n det har det gjort tidigare liv. Och kan nu även göra det i drömmar, i ditt undermedvetna osv.

De förändringar som sker beror i stort på frekvens uppstigningen som du genomgår, hela du stiger som en soluppgång. Vilket ger dig mer och mer kontakt med din eviga själs sanning och identitet. För när någonting verkligen faller sönder eller åtminstone känns så, eller upplevs göra det så ges det samtidigt ännu mer och större plats för ditt högre tillstånd att kunna stiga upp. Varje slut har en ny början. Som man brukar säga.. 

”Allting för någonting gott med sig”.

Och det är så det är. Allting sker för ditt högsta bästa. Allting sker av en anledning. Hur hårt de än må låta. MEN det kan samtidigt vara förvirrande och ÄR många gånger tufft och jobbigt i förhållande till ditt tidigare liv. Då är det superviktigt att du är snäll, fin och rädd om dig själv och hela tiden låter din kropp vara din sanna kärleksfulla vägledare under och i genom hela processen. Några av er kanske tar avstånd från omgivningen för att det är lättaste sättet för dig, låt det få vara så då. Alla bearbetar saker på helt olika vis och det finns inget rätt eller fel. Men återigen är intuitionen den du ska både lyssna och följa.

För en del kan kosten vara något som påverkar en mycket, för andra så försvinner tidigare anslutningar/förbindelser till andra helt, för andra så återknyts banden med tidigare relationer. Hur som helst är det tecken på att din vibration helt klart förändras. Försök att från stund till stund känna efter vad som känns mest rätt och bäst för dig. Lyssna till det och ta hänsyn till det, sen struntar du i vad andra runtomkring dig tycker. För d u och ditt välmående är ändå det viktigaste. Ögonblick för ögonblick. Undan för undan, Från den ena dagen till den andra.,.

Någonting som även är bra för dig i detta är att skriva ner dina erfarenheter som sker, för att det hjälper dig att tänka brett samt att hitta lösningar framåt. Samtidigt ska du ha med dig att du aldrig kommer att bli pushad till mer eller fler saker än vad du faktiskt klarar av. Det fungerar så. Sådant som du inte tro dig vara redo för, är sådant du är redo för, i annat fall hade de inte kommit in i ditt liv. Eller så hade du inte blivit ställd inför en situation. Universum bedömer att du ä r redo. Sen är det klart att när du möter dig själv, dina rädslor, osv att det kommer att kännas övermäktigt, läskigt, skitjobbigt MEN återigen så är det för ditt högsta bästa o c h för att du en dag s k a kunna möta din andra hälft. Rena och rensa din aura och energi omkring dig, och när allt känns helt övermäktigt eller rentav ”förjävligt” så ber du om gudomlig vägledning och hjälp. Änglar, guider, universum kommer att kliva in och hjälpa dig på ett kick. Det märker du genom att du känner mer styrka, självsäkerhet, glädje, får förtydliganden, klarhet i saker mm. Så kämpa på. Du fixar det galant!

❤️

Lämna ett svar