Vad ska du ta med dig v.19

VAD SKA DU TA MED DIG V.19?🧚‍♀️
VÄLJ ÄNGEL!

 

1. ORANGE ~ Under veckan har du med dig tystnadens ängel Chavaquiah som du enbart kan känna av men inte se. Han vill förmedla till dig att du ska undvika stressiga situationer i den mån du kan och njuta av lugna stunder så att du på så vis också kan både höra/känna i bästa fall se ängeln Hayyel, som är de vildas & utrotningshotade djurens ängel. Han vill tala om för dig att du alltid men framför allt under veckan ska lita på din instinkt och följa ditt hjärta. Om du lägger märke till och fokus på sådant du vill se mer av i livet så är de mer av det du kommer uppleva. Varje gång du tänker på de du inte vill skapa drar du uppmärksamhet mot det du vill ha. Så hur ska din vecka se ut? Ditt liv är fullt av obegränsade möjligheter. 🙇🏼‍♀️

2. ROSA ~ Under din vecka så har du med dig ängeln Mihael, som står ängeln av långvarig kärlek & trohet. Han vill komma fram med ett budskap till dig att ALLA förtjänar och kommer att finna trogen kärlek, även om det kanske inte känns så. Samtidigt har du ängel Boel intill dig som bär nycklar till världens fyra hörn. Snart så kommer dina begränsningar att försvinna som du fått utstå en längre tid, Iovar han. Änglarna finns alltid hos dig, med dig, för dig. Och under veckan så är det bra att stärka alla dina relationer såsom: vänner, familj, bekanta, kollegor, föreningar mm. Ta dig tid för dem. Även med dina änglar. Sänd ljus till alla du känner i din tanke. 🙇🏼‍♀️

3. GUL ~ Din vecka handlar om din egen framtid du måste skapa säger ängeln Ieilael. Du kommer att få hans hjälp till att fatta rätt beslut vid alla dina vägskäl som du har hamnar i. Hormuz är en ängel som styr över varje månads första dag. Och han säger att oavsett vilket datum de än är så ska du säga rakt ut v a d du vill ha, då kommer det till dig. Under veckan är det kanon att vara lekfull, njuta av livet, ha roligt i varje situation/ relation. Så ta tid för nöjen du länge velat göra men skjutit upp. Tänk på hur fint det är att det finns flera olika religioner på jorden. Hur en högre kraft inspirerat människan att söka de andliga ljuset,Tolerans kallas det! Kraften finns som en inspiration. Med ljus & närvaro. 🙇🏼‍♀️

Lämna ett svar