Dagens tvillingssjäls budskap 9/5-2021

DET ÄR ALDRIG FÖR SENT

Du får inte ge upp, glöm inte det trots att saker kan kännas hopplöst. Förändringar kan ske på ett litet litet ögonblick. En handvändning skulle jag vilja säga. Först går det upp och sen går det ner. Ibland undrar en själv om en kanske håller på bli helknasig. Att slitas mellan hopp och förtvivlan. Något som var och är din dröm, en så stark önskan och som såg ut/ kändes också som att kunna komma gå vägen.. men kan plötsligt raserats och gått i stöpet.. ni kan/har själslig förbindelse och kommunicerar med varandra oavsett. Framför allt ni som inte mötts än..

Så just nu verkar det inte bli så som du tänkt. En jagar och en springer. Och man förstår inte vad man har gjort för fel. Från den ena stunden till den andra. Här kommer då ett budskap om att det aldrig är försent. Därför att oavsett om ni möts här i detta liv eller i parallella liv så kommer ni att mötas/återförenas igen. Allt kommer att ske över en natt – NÄR TIDEN ÄR RÄTT. Det kan även finnas andra människor inblandade i era liv t ex som påverkar hela situationen.

Men ibland så händer allt när du minst anar det och då kan det komma som en chock istället och blir då den som springer och den andra jagar… var beredd på det. Så ge för tusan inte upp! För några av er kan det finnas en åldersskillnad, stor som liten.  Och att det här till en början kan upplevas som ett problem. Det kan även vara skambelagt för den ena tvillingen att våga erkänna det för sig själv. För att den dels tänker så mycket på vad omgivningen ska tycka och tänka. Det som är viktigt är att ha en positiv inställning. Ge allt tid, ge dig själv tid, ge din tvilling tid. Det är meningen att n i på varsitt håll ska genomgå olika processer inom er själva för att bli till ert högsta bästa. Samtidigt inte tänka att bara för att saker inte fungerat hittills så betyder det absolut inte att det inte kommer att göra detta framöver.

Var eviga dag så sker mirakel på vår jord, på alla möjliga olika vis. Och varje dag återförenas människor i olika konstellationer, kärleksrelationer återförenas på ett sätt de aldrig trodde var möjligt. Varje dag får var individ möjlighet att känna att ens liv aldrig kommer bli så som den vill, samtidigt får någon annan människa kvitto/utdelning på allt arbete den lagt ner under sitt liv, varje dag dör en människa, varje dag föds en människa. Varje dag slår ödet till. Så g e inte upp fina du, det finns en mening med allt, och är det meningen att ni ska.bli ett så blir det ni. Fysiskt när det är er dags!

 

❤️

Lämna ett svar