Dagens kollektiva budskap 8/5-2021

ENERGIRENING AV DIN KROPP

Det är viktigt att du renar din aura och dina chakran för att kunna öppna upp och kunna vara positiv. Du kanske har fastnat i något negativt mönster, eller en negativitet där du upplever att saker inte arbetar med dig utan mot dig.
Oroa dig inte i så fall, det är klassiskt att du kan behöva dels jorda dig, rena dig, och även att avlägsna andras energier ur ditt energifält, Då vi ständigt drar på oss sådant precis som bakterier florerar i luften.

Kanske känner du att situationen känns hopplös helt och hållet med din tvillingsjäl. Vilken den än är? Och att du liksom inte vet varför du känner dig trött, slut, ledsen, irriterad, osv. Men här kan du ha en del av svaret. Kom ihåg att såna här tunga energier också ”bara är energier”. Så du kan faktiskt rensa bort dem på ett eller annat sätt. Även om det emellanåt innebär ett större arbete. För att det kan även behöva renas i din omgivning bland relationer, rensas och städa hemma etc. Dvs inte bara i din fysiska kropp.

Ofta räcker det med att göra det här arbetet själv för dig själv, men ibland så behöver du också ta till yttre hjälp. Som en professionell läkare, healer, utövare osv. Det kostar en slant men det är det värt, för att kunna genomföra en chakrabalansering så att hela kroppen kommer i full balans. Alla människor har ju en fri vilja och även ett team med ”guider, änglar, hjälpare”. Och beroende på vilken väg du väljer i ditt liv och om du lyssnar och väljer rätt väg eller inte så kommer inte ditt team att kunna påverka dig så som det kanske skulle vilja utan du själv måste be om den hjälpen för att kunna bli hjälpt. Med deras hjälp kan du titta mer inåt och se vad det är som ”felar”, vad du behöver göra under din tvillingsjälsresa. Vad som behöver rensas etc. Innan du faktiskt är redo för ditt möte.

 

När du rensar så höjer du din frekvens och på det viset flyttar du också fokuset på vad du ska attrahera in härnäst. Ä v e n om du väljer att stanna kvar inom ett arbete, en relation mm för dynamiken höjs. 

❤️

Lämna ett svar