Tvillingsjäls budskap 11/5-2021


TVILLING FLAMMORNAS STEG 

 

Du ni är alltid anslutna ~ er förening börjar.
Det här är häftigt, mäktigt. Men ack så tufft på en och samma gång. Ni är alltså alltid anslutna men icke på ett fysiskt plan utan på ett själsligt plan och det här har ingen betydelse om du har träffat din flamma eller inte, om du vet vem hen är eller inte. Ni två är på ”samma frekvens”. Ni vibrerar på samma frekvens. Och återigen det har inte heller någon betydelse om du bor i Sverige och denne bor eller lever i Australien för att ta ett exempel bara. Av den här anledningen så påverkar ni varandra hela tiden på olika sätt och vis. Om du är ledsen så känner sig din flamma ledsen och nedstämd utan att veta varför, likadant om den är arg så känner sig du arg. Era olika ”system” kommunicerar ständigt med varandra utan att ni ens är medvetna om det här.

Du kan plötsligt som jag beskrev ovan hämta in den andres upplevelser genom att vara osäker, rädd, ångerfull och inte riktigt förstå varför. När det egentligen inte är ditt så att säga och tvärtom. Jag får till mig nämligen att några av er kan vara väldigt hetsiga i sitt temperament just nu maskulin eller feminin har ingen betydelse men att man inte förstår varför. Från att kanske varit ganska ”stabil” kan man ha blivit ”labil” istället om ni förstår hur jag menar. Och här finns en del av svaret, för att du bär den andres humör och känslor just nu. 


Det här står även för att era chakran, tidslinjer, energier sluts samman alltmer med varandra och att överbrygga dina /era högre dimensionella chakran. Er union process är i full gång vilken handlar om att välja kärlek före rädsla mm och väljer man rädslan så kommer man längre från varandra. Och om du väljer kärleken så kommer man närmare igen. Rädsla orsakar separation.. så varje gång du ska ta ett beslut så kan du ställa dig frågan. Om det för dig närmare kärlek eller längre bort. Det är faktiskt det du egentligen behöver som en kompass. Du kan även funderat om ditt inre arbete, avsikter mm också gett resultat, så är det här ett svar JA. Fortsätt rena ditt energifält dagligen, jorda dig, lita och följ din inre vägledning.

Kapa giftiga toxic relationer, och additaments positivitet. Använd dig av meditationer, bjud in positiv utveckling. Fortsätt bara framåt på samma sätt. Allt går hela tiden åt rätt håll! Du är fantastisk!

 

❤️

Lämna ett svar