Vänta dig alltid det bästa 23/4-2021


Dina förväntningar avgör vad du ser och upplever. Om du förutser problem är det vad du fokuserar på, och då är det vad du kommer att se. Om du ser fram emot att lyckas och är inställd på det, kommer du också att göra det. Det är dina förväntningar som styr dig i en viss riktning. Hoppas på det bästa och observera hur positiva dina förväntningar blir till följd av detta. Närma dig dagen med tanken: alla förtjänar det bästa. Alla människor har storhet inom sig. Du ska se och förvänta dig underbara saker, och då är det det också vad du upplever. Om du någongång upptäcker att du avviker från denna väg stannar du bara, tar ett andetag och riktar på nytt in din kompass mot en positiv utgång. Du är lika stark som någon människa någonsin har levat, och din ljusa inställning är mycket kraftfull. Förutse goda saker idag och njut av belöningarna för detta val.
Du väntar dig de bästa och förtjänar det bästa det gör alla människor. Det är okej för dig att ha höga förväntningar för egen räkning. När du vinner, vinner alla.

 

❤️

Lämna ett svar