Kollektivt budskap 18/4-2021

Idag ska du släppa taget om en person, kvinna, eller man född i vattentecknet. Hen kan alltså ha sitt mån eller acsendent tecken i fisk, kräfta eller skorpionens stjärntecken. Du kan sitta och vänta på att någonting ska skapa en förändring eller att den ska komma av sig självt. Ungefär som ett erbjudande, besked om en graviditet, att få chansen att starta och påbörja något nytt. För några kan det handla om en kärlek, ett barn, en flytt, karriär, arbete, och det kan även vara du själv som är en kvinna som är empatisk, ödmjuk, lyhörd. Någon som varit utbränd eller är utbränd och håller på att återhämta sig successivt.

För några så kan det även handla om att du eller man sitter och väntar på en förändring i ens liv, att den ska ske lite av sig själv. Problemet är att för vissa så är det du själv som måste ta steget. Det kan vara så att du sitter och väntar på din älskade kärlek. Att hen ska komma till dig. Du vill ha svar på frågor, så ett form av besked på något vis. Oavsett så är det en positiv förändring på väg. HÅLL UT bara. Håll hoppet uppe. Kom ihåg att hoppet är det sista som överger en, inte sant? Kanske håller du på passar på någonting som helt enkelt inte kan försvinna ur ditt huvud.
Vikt kommer åter igen, att du kanske under vinterhalvåret lagt på dig kilon som inte alls sitter där dem ska just nu.. utan att det här är något som snarare ger dig ångest! Men vet du vad det kan vara läge att kolla upp din hälsa för att utesluta eventuella allergier, som sagt en graviditet, för någon kan de handla din ämnesomsättning.  Men även att man kan kämpa med en ätstörningsproblematik som kanske är dags att ta tag i. Det viktigaste är att du ska trivas med dig själv och sen strunta i resten.
Hur som helst så är det bra om du undviker stress i den mån du kan. Då det kan påverka eventuellt tröstätande. Är det så att du lever i en relation där det sker en maktkamp? I så fall behöver man återta sin egen makt. Den ena i relationen vill ha makten, och kan dels kämpa med ett kontrollbehov vilket gör att denne på automatik vill ta ansvar. Ha koll!

Då kan det nämligen  vara så att ditt tröstätande delvis beror på detta. En person som kommer till mig är att den antingen är muskulös, och eller också lite överviktig, stabil, brunt hår men kan också vara färgat., och en stark utstickande personlighet. Som kan vara jobbigt för andra människor. Är det så att det handlar om en kärlek man väntar på så blir det den som har makten så att säga. Flytt till vattnet eller nära vattnet. Man kan vänta på besked om huruvida man kommer att få ett boende eller inte. Ditt barn kan ha sökt bostad, eller planerar flytt för fulla muggar. 

Om solen skiner i dag söndag så njut av värme, solstrålar, energin du får av att sitta ute eller ta en promenad i vårsolen. Jorda dig också!!! Den här kärleken du väntar på kan vara karismatisk, utåtriktad, enorm sprallig energi, ljus hy, ljust hår och några uppmärksamhetskrävande/sökande. Men inget ont om det. Hen kan vara någon som är på väg in i ditt liv, i sommar. Men innan dit så kan vägen vara lite krånglig och knixig. Men 31 juni sker någonting. Det kan vara arbete, kärlek, ekonomi etc förvänta dig framgång helt enkelt.
men lägg fokuset på DIG, ditt välmående och inget annat.

 

Namaste Zäta ❤️

Lämna ett svar