Ingå ”inget gnäll överenskommelse” med dig själv… 15/4-2021

INGÅ EN INGET GNÄLL ÖVERENSKOMMELSE MED DIG SJÄLV

Änglarna har talat om kraften i dina ord, och idag ska du fokusera på att avgifta ditt ordförråd och befria det från eventuella tankar och uttryck som faktiskt tär på din kraft. Närmare bestämt så kommer änglarna att ägna hela dagen åt avsikten att undvika gnällighet. Varje gång som du uttrycker missnöje så konstaterar du att något eller någon har kontroll över dig. Gnäll utgör en bekräftelse på att du är ett offer, det är ett passivt rop på hjälp. Då du är en varelse av stort ljus och stor kärlek kan du aldrig bli ett offer, och det finns ingen större kraft än den som du bär inom dig just nu. Du kan inte kontrollera dina känslor utan gnäll. Lägg märke till hur stark du känner när du talar från den plats där din inre kraft bor och se hur positivt andra reagerar på dina önskningar om hjälp när du uttalar den. Eftersom du låter din inre kraft lösa allting lekande lätt kommer du snart att upptäcka att det inte finns ett enda dugg att klaga över. Tala från den plats där din inre kraft bor. Du har ingått en inget gnäll överenskommelse med dig själv och du använder ord som ger dig och andra kraft. Du är stark och duktig, nu och alltid.

 

♥️

Lämna ett svar