Dagens kollektiva budskap 19/4-2021


IDAG SKA DU…

SLÄPPA TAGET OM: 

En kärlek, en älskare, en älskarinna, en vän som inte är din vän, en arbetsgivare, en kollega. Helt enkelt också oärligheter, och sådant krafs som får dig att vilja ge upp. Men det är de sista du ska göra. Utan kapitulera och kom åter igen, som fågel Fenix reste sig ur askan. Du kan ha skrivit ett brev som du har frankerat men inte postat, du kan även sitta på en del tankar, känslor och åsikter om ditt och datt hur du faktiskt känner kring en situation/relation/person. Där du går och ser detta skrivna brev.. du frågar dig själv om du ska skicka det eller inte? För några kan det handla om ett Mail, eller långt sms som ligger i utkast korgen. För några andra kan det vara en faktura som du inte vet hur du ska betala ja helt enkelt ett form av dokument som ständigt påminner dig. Det kan också vara så att du har mottagit ett brev, dokument eller vad det nu är som du bör läsa och eller ta del av. Detta kan också komma till dig under dagen idag. Kan vara en uppskattning från andra på jobbet, det kan vara erbjudan om nytt arbete i någon form, och det kan vara ett kärleksbrev 💌 från någon du håller kär.

Det kan även vara så att det finns en tredje part som återkommer i tankarna hela tiden. Erkänner du det här för dig själv? Om inte så börja där.. Vad gäller hälsan så kan de nu vara läge att påbörja en diet, och tänka på vad du stoppar i dig om du önskar visa upp dig på stranden i sommar. BEACH 2021 som man brukar säga. Oavsett vad det är eftersom det är olika för all individer, så kommer det när det kommer och du själv är skaparen i ditt eget liv. Eller hur?

LÄGG DITT FOKUS: 

Att skapa stabilitet, nå ditt dina eventuella mål som du har satt upp. Om du känner eller upplever att du liksom har fastnat på något plan så fokusera, planera, tänk över h u r du ska ta dig vidare. Strukturera upp, planera och inte minst organisera. Vilken är din nästa destination? Kämpar du med ångest, oro, sjukdomar, sömnsvårigheter så finns det ännu mer att ”ta tag i”. Men för att det inte ska bli bestående och ta kommandot över hela ditt liv så måste du ta kommandot och besluta dig för vad ditt mål är. Ta tag i övervikten, arbete, kärleken, har du ont i höfterna så kolla upp vad det beror på. Men framåt sett siffran åtta och kan innebära 8 dagar, augusti, 8 veckor fram som det här ligger i mål för dig. O m du bestämmer dig för v a d ditt mål är. Det kan också vara den 8 maj som du har något att vänta. Det som mer kommer är förhandlingar, möten telefonsamtal, en intervju kan vara på G här. Och hälsan är bra att kolla upp blodtryck, binjurar o m du inte skulle må bra vill säga.
Någon kan också dra på sig en förkylning som sätter sig på stämbanden, samt halsont. Lyssna bara på kroppen så piggar du på dig snart! Det kan vara en hemlig beundrare dejt som kommer fram med ett meddelande till dig, kanske t o m flera stycken beundrare som ger sig till känna! Varpå en av dem oxe, jungfru eller stenbock. Kom ihåg att det kan vara du eller den andre som har något av sina tecken i oxen, jungfrun eller stenbocken! Önskar er en fin dag.

Namaste Zäta ☀️

Lämna ett svar