Hur blir v.39 för Eldelementet?


Vädur ~ lejon ~ skytt 


KOM IHÅG har du ditt sol, mån eller ascendent tecken i någon av ovan tecken så ska du läsa här, för det kan finnas viktiga budskap här till dig.

De underliggande energierna som arbetar med dig/er under denna veckan Handlar om att du ska agera gällande någonting som du har bett änglarna om hjälp med. Du har fått dina önskningar besvarade och sist men inte minst hörda. Det kan vara så att du har en idé om att byta arbete, till att lämna en relation, till att bjuda ut någon på dejt, till att byta bostad o s v. Och på något sett har du redan påbörjat den här resan, jag upplever att Det här är en inre resa som du gör.. och för några andra av er så håller ni på bryter er loss från någonting som inte längre tjänar er, situation/person. Det här kan även vara något som man länge har haft en insikt om och Bett om hjälp med att få kraft till att bryta sig loss, för att man inte vågar t ex. Och nu så känner man sig starkare, åtminstone några av er. Och de tankar, känslor som kommit och kommer till dig är sann vägledning från dina skyddsänglar, guider mm

Det ska du då ta på fullaste allvar. För de är vägledning som talar om att du ska fortsätta på din inslagna väg och den kommer att ta dig långt! Din kropp talar till dig, genom värk, krämpor, låsningar, genom att bli sjuk. Även känslor så lägg märke till detta, Särskilt om de är återkommande. Änglarna försöker nå dig hela tiden om du inte har märkt det. De känner din tyngd av ångest, oro, stress, sorg mm och vill att du ska sända allt detta till dem. 

Sen alla det tankar, känslor, funderingar som du önskar få svar på, de kanske inte finns några svar på allt just nu. Men du uppmanas att meditera och lyssna inåt. Ordentligt. För här i genom kommer du att kunna få svar på en del kanske inte allt. Och inte med en gång. Resterande lär komma med tiden. Eller också finner du egna svar inom dig själv.

Vad gäller kärleken så lever du alldeles för mycket i det förgångna och det gör att du har fastnat. Du liksom kommer inte vidare, så här skulle jag vilja säga att du behöver förlåta flera personer i ditt liv, annars kommer du fortsätta sitta fast.

Man måste släppa taget om det. Du behöver sluta att Lägga fokuset och Din energi på de förflutna. De är förbi. Slösa inte bort din tid på sånt här. Glöm Inte att du är din egen skapare av din verklighet som är så beroende av vad du tänker. Du blir vad du tänker, drömmer och manifesterar Helt enkelt. När du lämnar detta jordeliv så kommer du inte ta med dig någonting Annat mer än din själ och dina minnen som du har delat med dem du älskar. När du lyckas att förlåta så kommer det att frigöras mycket inom dig, samt öppnas upp ett nytt fritt flöde.

Jag får till mig att du står i ett vägskäl och har gjort väldigt väldigt länge, av och an. Vad vill du, var ska du, vem är du? Och de finns en del oärlighet här, för vissa otrohet dvs en tredje part inblandad. Du kan även vara oärlig Gentemot  dig själv och vägra se sanningen. Å andra sidan är många av er flirtiga, Ståtliga charmörer som har svårt att hålla fingrarna i styr. Ni är attraktiva både som män och kvinnor och därför får ni många gånger smörgåsbord serverade. Då bör en motstå de ögongodis som finns om en lever i relationer förstås, sen finns de ju även de som lever i öppna relationer mm.

Hur som haver så är du en ledare och som det ser ut så lever du också ihop med en lika attraktiv kvinna som du själv. Hon bär energin som en ledare, utåtriktad, glad, sprallig, etc här funderar man du ni om ni ska fortsätta er relation. Du kanske inte riktigt vet var du har henne. Likaså hon verkar inte veta var hon har dig heller. Och det här skapar konflikter, en väldig massa konflikter om allt möjligt och det här tär fruktansvärt mycket på er båda.

Hon är en affärskvinna som jobbar jobbar och satsar på karriär, för hög materiell standard, Pengar, bling bling värderar hon högt så hennes tid väljer hon att lägga här. I stora hela så verkar ni ha ett Fint jordnära familjärt liv tillsammans. Men hon upplever jag saknar något, och frågan är vad sen är Nästa fråga om hon ens är medveten om detta själv? Här hamnar du under kommande vecka att lösa dessa tankar, frågor och funderingar.

❤️

Lämna ett svar