Hur blir v.39 för jordelementet?

Oxe ~ jungfru ~ stenbock 

Den underliggande energin som arbetar i er är att de ni funderar kring oavsett vad det handlar om: som att söka ett arbete, byta bostad, lämna en relation, närma er en relation, eller vad det än kan vara så ska ni agera utan tvekan. Och ni har påbörjat denna resa för lång tid sedan, MEN det är någonting som håller er kvar i det gamla. Ni/du tror Inte att ni kan. Men ni vet inom er vad som är rätt för er, och änglarna säger att fortsätt framåt, gör inga avstickare. Det kan komma bli en tuff tid och det kan även komma många tårar, mycket som behöver talas ut om, och hjärtat behöver läka från Kanske både tidigare Och nya sår. Allt kan kännas övermäktigt och som en ända jobbig röra.. med dig er har ni ärkeänglar Azrael & Jofiel som rensar omkring er, renar er aura, uppmuntrar till att ni ska städa Mycket hemma, rensa, slänga, skänka, rena, damma, använda dig er av feng shui. Vädra dagligen. Salvia och rökelser, stenar, kristaller är mycket bra att använda er av också. Sen behöver du ni sätta ord på det som känns tungt inom er, håll ingenting inne. 

Det är även dags att välja ny riktning, för inom dig har du ett hjärta som är fyllt av missnöje. Du ni behöver lyssna inåt och verkligen röra er mot det som ni är menade Att vara, arbeta med det ni vill, vara med de människor ni längtar efter, skapa det liv ni önskar. Inte begrava allt för det kommer att göra er Fysiska sjuka, några av er kämpar redan med fysiska krämpor. Så en helomvändning av ditt liv är dags nu, ödet säger annat än du kanske tänkte dig från början. 

Om det finns en kärlek som du bär inom dig i hjärtat., så är det dags för er att omfamna varandra för ni kommer att finna de saknade bitarna i varandra. Acceptans är nyckeln till inre frid. Ibland så måste vi acceptera saker så som de är. Det finns ingen mening att försöka förändra det som ligger utanför vår kontroll.

Du absolut VET att det krävs en förändring i ditt liv, du vet att du måste, borde, och en del av dig vill rensa bort det gamla för att kunna göra plats åt det nya. Men du kan inte, för det är som att du inte vet hur man gör. Du har kört fast och sitter fast som berget. Egentligen vill du ingenting annat än att bara allt ska vara bra, att du ska må bra, känna dig till freds, alla ska vara lyckliga och må bra osv, men det är som att det spelar ingen roll hur mycket du än har av allt ”det goda” i där du lever nu.. men du kan inte finna ro, frid, harmoni. För du lurar bara dig själv, du intalar dig själv men du har inte koll på det här själv. Vilket är så himla sorgligt. Det ända du vill är att få harmoni. Men du är så känslomässigt skör. Ledsen. Och gått igenom så många olika känslomässiga stadier att du snart inte hittar ut mer. Lite som att du har gett upp och stagnerat.

Jag upplever dock att det här i grund och botten handlar om tidigare oläkta sår, att man kan ha befunnit sig i sorgeprocesser Men inte stått ut med den smärta som varit och istället har man valt att gå in i något nytt. (Relation). Så du blev aldrig läkt på djupet.. och nu försöker din skugga komma fram här vilken den kommer att försöka göra till den dag du möter den på riktigt.

❤️ 

Lämna ett svar