Hur blir v.39 för luftelementet?

Vattuman ~ tvilling ~ våg 

 

KOM IHÅG har du ditt sol, mån eller ascendent tecken i någon av ovan tecken så ska du läsa här, för det kan finnas viktiga budskap här till dig. 

Denna vecka har ni för det första en energi som omedvetet i er arbetar för fullt. För det är en himla obalans i ditt liv vad gäller givande & tagande. Du kan vara den som hela tiden ger och ger men känner att du sällan får tillbaka, och de i så gott som kanske alla eller de flesta i dina relationer. Människor kan ta dig för given vilket kör slut på dig. Och det här är väldigt viktigt att du tar till dig. Och framför allt lyssnar på din kropp. Vad säger den till dig? för några av er så kan det vara omvänt dvs att du är någon som ”tar och tar” utan att du själv kanske ens tänker på det. Du kanske är den som tar andra för givna.. och då är det här en viktig påminnelse om att du behöver fundera över det här och tänka på det i fortsättningen!

Sen så säger änglarna att det finns någonting i ditt liv som behöver förlåtas och läkas. Det kan vara precis vad som helst, en vän, en förälder, en partner, ex partner, kollega, ett barn osv. Men kan också vara att du behöver förlåta dig själv för något som du grämer dig över. Du kan kämpa med dåligt samvete, bära en skuld. Bära något som du ångrar dig att du har gjort, eller som du inte har gjort. Det är viktigt att förstå att du har gjort det bästa du kunde där och då i stunden, så var glad och stolt över dig själv istället. Blicka framåt från här och nu, ”gör om gör rätt”, ingenting är för sent. Och visar det sig att det är det.. då var det meningen så. Låter kanske krasst men det finns en mening med allt som sker.

Då kan du behöva ställa dig frågan att: ”vad lärde du dig av den situationen då isåfall?” Eller så försöker du en sista gång en gång för alla. Här kan det handla om passion till en annan människa en stark sådan. Kanske en passion du aldrig tidigare har upplevt, och som gör att du blir mörkrädd, minst sagt och håller dig undan. För några av er kan detta innefatta Nytt eller gammalt arbete Men som tagit fart på något Annat sätt. Och där du då känner en enorm passion. Du ska lita på passionen för den vägleder dig på RÄTT väg, i ditt liv. Låt säga att det handlar om en kärlek  och här så behöver ni två mötas på hälften, mitten och på lika villkor. Ni kan ha genom tiden hamnat i meningsskiljaktigheter som gjort att man brutit. Du kanske tror eller känner dig ”schackmatt” men genom att ni kompromissar så kan ni nå fina resultat. Så ge inte upp för guds skull, likadant gällande arbete ex.

Det är faktiskt ingenting som stoppar dig än du själv.. Vägen är fri o m du vill att den ska vara det. Du behöver ha tillit, och utveckling sker genom att du har acceptans. Om du bara accepterar situationen så som den är, så kommer allt automatiskt att transformeras.
du funderar och funderar så det knakar..  Det kan vara någon eller något som du har stort intresse för som sagt och nu har möjligheten kommit till dig på nytt.. där du har hamnat i en valsituation helt enkelt. Men du tvivlar så mycket på dig själv, ditt eget självvärde, självkänsla vilket sätter såna knutar på dig själv. Och hela situationen.

Det här skulle o m du vill, kunna innebära att byta arbete, flytta, separera för er som lever i relation, genomgå en skilsmässa.. att bryta upp en relation för en annan partner för vissa av er. Då ni två du och den ”nya”partnern är själsfränder, ni är ebb och flod, Yin och yang, varandras motpoler. Ni är ett med varandra, ni verkligen belongs to Each other. Så finn din egen styrka, gå din egen väg och gör det som är rätt för dig. Och detta som sagt kan resultera i känslor av förlust, besvikelser, stor sorg, konflikter. Och att du är livrädd för att bli lämnad, sårad mm men vad säger ditt hjärta?

Så sluta fundera och ge dig själv friheten att välja Vsd som är rätt för dig. Njut och tillåt dig själv att vara och bli älskad, var trygg. Gör du detta så kommer du kunna utmana Den äkta kärleken Som kommer klara det mesta då den är så stark. Du får det du innerst inne önskar min vän. Det du är värd.

 

❤️

Lämna ett svar