Vad behöver Eldelementet tänka på v.38?

Vädur ~ lejon ~ skytt 

Ta med dig denna vecka att:

i KÄRLEK så:

Behöver du uppenbarligen kämpa med ditt självvärde. Antingen är det så att du inte tror eller tycker dig vara värd omedvetet som gör att du drar till dig relationer som är ohälsosamma, en del rentav destruktiva. Du kan kämpa med urinvägsbesvär, ischias, svampinfektion, sexuella problem mm. Vilket bottnar i barndomen. Och att de här har med och göra att ditt kärleksliv dels påverkas väldigt mycket av ditt inre barn som skriker efter närhet, kärlek, ömhet mm. Den partner du är med eller de typer av partners du dras till är troligen sådana som påminner om din mamma eller pappa. Omedvetet/medvetet. Detta skapar triggers. Den ena kan dra sig undan och den andra vill ha mer, och sen tvärtom. Du vet inom dig egentligen att du ”borde” gå, eller inte borde dejta möta den typen av partners. M e n det är inget lätt beslut.

Kärleken kan vara väldigt väldigt stark, men det kan också vara så att du tror att den är stark. Och att mycket handlar om att du måste arbeta med ditt självvärde helt enkelt och bygga upp dig själv. Du kan ha blicit bästa vän med din partner, ni kan ha glidit från varandra som ni var förut, eller den ena har gjort det vilket gör att den ena av er blir väldigt depressiv i anknytning till varandra. Vilket man då vägrar acceptera och ens erkänna för sig själv. Sjukdom då i kroppen är ett faktum som bara blir värre och värre om en inte tar tag i detta. Det kan även för vissa av er röra sig om en karmisk relation, själsfrände relation, mm. men det är så viktigt att prata och tala om exakt som du känner.

Jag får även till mig att du behöver söka dig till nya vänner, skaffa en hobby. Vara POSITIV i ditt tänkande och ha tillit till att saker ska bli bra. Det är någonting i ditt liv som saknas, något som fattas dig, där livet kommer ikapp, saker är tungt.. och för några av er så har ett ex gjort sig påmind i era energier. Vilket innebär att det i sig gör dig depressiv.
Du liksom lever kvar i det gamla, lever om samma saker, återupprepar samma mönster om och om igen, som du trampar vatten. Och här är det dags att göra upp med ditt förflutna, på riktigt en gång för alla. Fråga dig själv vad du vill. var du vill vara. Är du inte sann med dig själv så kan du omöjligen vara sann mot någon annan heller. 

 

❤️

Lämna ett svar