Vad behöver LUFTELEMENTET tänka på v.38


Vattuman ~ tvilling ~ våg 

Ta med dig denna vecka att:

i KÄRLEK så:

Har du allt du behöver för att kunna uppnå en perfekt dejt, bra eller bättre relation, Kunna möta någon du vill möta, kontakta någon du vill. Det handlar om kommunikation. Se till vad du har och inte har. Du har förmågan att kunna tala. Vad saknar du?
Det är som sagt olika för många av er. Allt de som du bär inom dig som behöver komma ut som du behöver PRATA OM, som du VET INOM DIG, Det ska ut. Punkt. Om du inte pratar om de som du känner så kan saker omöjligt kunna förändras/manifesteras.

Istället ligger de kvar inom dig och bubblar och blir ingenting. Snarare som en tickande bomb som till slut exploderar. Man kan säga att du faktiskt är någon som har förmågan att trolla med knäna,   Som kan göra de omöjliga möjligt så länge du t r o r på dig själv och dina förmågor och förstår själv att det är så, för du v e t att det är så. Som sagt, du är en healer, wicca, medium, jordängel någon som länge har gått och funderat på vad du faktiskt vill göra men inte gör slag i sak. Och du k a n TALA, för du HAR kraft, styrka, kreativitet, förmåga och gud vet allt att uppnå det som du vill. Men du står i ett vägskäl igen, vad vill du, var ska du, vem är du etc. Fast jag upplever att du redan vet men ändå är du osäker för att göra fel val? Och vågar inte lyssna inåt.

De är bara avvakta och se vad som sker när du gör slag i sak. Låt dina vänner hjälpa dig genom allt från att vara stöd, är middag, dra ihop en fest, åk på en weekend eller vad som helst. Under denna resa kan de faktiskt vara så att du möter någon.. Du behöver dina vänner, hjälp, stöd, tips, råd ideer etc. Svälj stoltheten, Du kan inte klara dig själv hela tiden. Den kärlek du tänker på kan du kanske Möta tillsammans med vänner på ett eller annat sätt. Vad väntar du på? Följ hjärtat!

❤️

Lämna ett svar