Vad behöver JORDELEMENTET tänka på v.38

Oxe ~ jungfru ~ stenbock 

det här ska du ta med i kärlek: 

Andas, du måste andas. Kanske håller du nu på bli sjuk då kroppen säger ifrån och inte orkar mer. För att det har varit alldeles för mycket. Du kan vara en sådan människa som ”blir” sjuk när de är mycket helt enkelt. Din självkänsla är lite si och sådär med, du känner att något fattas dig helt klart. Och jag får enorm huvudvärk så några av er känns dock som många som kan hamna i feber, förkylning, hosta, luftrören, huvudvärk. Universum kommunicerar med dig för fullt.

saker verkar vara upp och ner, struktur, ordning och reda. Än mindre när du inte kan vara med och styra upp. Någonting är det iallafall som ”Blommar” alltså, jag känner sjukdom igen, virus infektion. Men inte heller konstigt nu när hösten är här. Öppna upp ditt inre barn och låt ditt barn få ta plats. Dock kan de bli lite tufft emellan åt om du lever i en relation då även din andre partner också har ett inre barn som behöver få komma till uttryck. Och här kraschar ni. 

då är det så viktigt att prata, prata, prata, åter prata. Du behöver också våga ha tillit till kärlek, öppna upp och släppa in, men eftersom att du har blivit så sviken tidigare så bygger du höga murar Som skydd,  vilket Skapar enorma svårigheter Och blockeringar i relationer. 
det skulle vara bra för er som är par att komma iväg tillsammans, Är du singel så åk ensam, men vila och få njuta en liten stund där du kan ladda batterier. Kan vara en båtresa. Singlar kan möta sin kärlek under denna resa. Så håll i dig.

❤️

 

 

Lämna ett svar