V.27 – Hur blir din vecka JORDELEMENTET?

Oxe ~ jungfru ~ stenbock

Din vecka inleds med en del känslosvallningar som sitter lite här och där och handlar också just om kärlek, familj, relationer i helhet. Du får i början av veckan en idé om någonting som du bara v e t kommer att gynna dig er, längre fram. Och jag upplever att du liksom också vet att dessa tankar, känslor, mm är din vägledning som du får av dina andliga guider.

Låt inte denna idé bara ligga och gro utan se till att verkligen göra slag i sak. Det kan vara alltifrån att fortsätta skriva  på den där boken, eller börja skriva den där boken, författa en artikel, använd din kreativa förmåga, våga låta dig  utforska sådant du egentligen inte har någon aning om. Vad gäller kärlekslivet så är du påverkad sen din barndom/uppväxt. Du hamnar om och om igen i relationer som speglar dina föräldrars. Har du tänkt på det?vilket i grund o botten handlar om att du försöker läka gamla sår. Men som dessvärre kanske bara blivit ännu värre, och gjort att såren blödigt ännu mer. Här råds du verkligen till att söka professionell hjälp alt jobba med dig själv, mycket. Andlig rådgivare, chakravecka, chakrabalansering mm

I mitten av veckan så får jag till mig att du hamnar i någon typ av ny självrannsakan,vilket det verkar som att du håller på med sen en tid tillbaka. Och läker Ditt inre barn, på olika vis. jobbar med ditt självvärde, försöker finna ro och frid i dig själv, för att kunna komma framåt. Läka det gamla för att kunna omfamna det nya. och det här är en enorm inre resa som du Och man som människa gör. Men du är väldigt ensam på din väg (även om du har med dig andevärlden)  och de verkar inte finnas några vidare tillitsfulla och lojala individer i ditt liv som gör att du känner en större styrka. Jag får till mig att du har beslutat att det här ändå inte ska hindra dig, i ditt sanna sökande efter din själsfamilj. Vad är viktigaste för dig? Vad vill du få utav din väg nu och framöver?

De här kan för en del betyda att du lämnar din partner för en stund, då det plötsligt kan ske någonting som du aldrig trodde var möjligt.. i positiv bemärkelse. Men även för dig som singel så kan de stå för att du blir erbjuden arbete, en gammal kärlek som kommer åter. Eller en ny bostad som dyker upp och allting går i ett kör, vilket då kan blir ett långt avstånd som separationen kan stå för.

Sen får jag till mig att du är ett indigobarn, och om du har ett el flera egna barn så är dessa då kristallbarn. Här upplever jag att det handlar om att ditt el dina barn har haft det tufft på något vis. Det kan vara skolgång, mående, diagnos, mm och nuså erbjuds du ev en eller flera lösningar på något sätt, där detta kan hjälpa dina barn i fråga till ett bättre mående. MEN du blir stoppklossen här, då dina rädslor kliver in här, vilket är faran. Så be om 
hjälp med en gång av ÄÄ Mikael.

Du ska veta att allting sker av en anledning, allt är menat. Du är redo. Snart kommer du förstå livets flow.

så nu behöver du andas, med hela magen. Andas in djupt, andas ut långsamt, för att väcka din energi och lösa upp gamla mönster. Ta hjälp av vänner vad gäller alltifrån stöd, råd, hjälp i allt du kan tänkas komma på. Svälj stoltheten. Dra ihop en middag, gå ut o dansa, eller gå på bio. Ja, vårda ditt inre barn. För de behövs. Du behövs.
Livet kan börja om, är du med på tåget då?

❤️

Ett svar på ”V.27 – Hur blir din vecka JORDELEMENTET?”

  1. Hej!
    Har alltid läst dessa inlägg och många andra, men just denna gav mig rysningar genom hela kroppen. Detta stämmer till 100% speciellt det där om barnen. Speciellt min 7åring som har det så jobbigt att jag bara vill gråta för att jag känner mig så hjälplös å typ skyldig på nåt sätt.. Jag ska genast be till ÄÄ Mikael om styrka å vägledning!
    Tack! 🙏

Lämna ett svar