V.27 – Hur blir din vecka VATTENELEMENTET?

Fisk ~ kräfta ~ skorpion

Veckan din handlar om boende, hälsa, arbete. Här ligger ditt fokus just nu. Du kan ha blivit varse om att din kropp börjar ta stryk på olika vis genom att du kanske gått upp vikt, inte rör på dig tillräckligt, vet inom dig att du behöver en massa mer motion och frisk luft. Även ändra om kosten helt och hållet. får till mig krångel med tarmarna som påverkas  av födan.

Och de verkar som att kött, är för svårt för din mage att bryta ner. Därför så kan en vegetarisk kost vara en ny väg att pröva. Likaså ekologiskt.

Sov på nätterna, se till att du lägger dig skapligt, och går upp varje morgon ungefär samma tid så att det blir en rutin. Även om du arbetar skift eller liknande.  Din kropp mår bäst av tydliga rutiner . Kärleken får inte plats i ditt känsloregister just nu. För du känner ena stunden ingen ork och nästa vill du. Och är det så att du lever i ett äktenskap så känns det väldigt svajigt . Ni kan behöva vårda er relation om det ska fortsätta vara något ni. en weekend  prata prata prata. Vad vill NI, vad känner NI?

Du behöver verkligen omprioritera din tid, er tid. Vad är viktigt för dig. För dygnets 24 timmar räcker tydligen inte till.. du kanske har svårt att släppa, lever kvar i gamla beteenden o c h mönster som du inte riktigt vågar eller vill ta till dig?

Men du behöver verkligen frigöra dig så att du kan manifestera dina drömmar som du har. Under mitten på veckan kan antingen ditt barn eller ditt inre barn behöva extra kärlek och omsorg då de kan komma fram extra i något sammanhang.

Dels kan de handla om ett barn som har särskilda behov men även att det står för att när du själv vårdar och tar hand om dig och omfamnar den fina skapelse som både du och ditt ev barn är då mår din själ bra. Och de kopplat framförallt till din barndom troligen barndomstrauman som bearbetas medvetet eller omedvetet.

Det känns som att du fått ditt hjärta krossat i något sammanhang. Någonting har gjort dig ledsen. Och de här följer dig under veckan som att hjärtat fortsätter blöda. Gamla sår som rivs upp helt enkelt. Det skulle vara bra om du ser till att hålla dig sysselsatt så att du inte fastnar helt i känslorna. Att skriva dagbok är verkligen att rekommendera. Samtidigt kommer ordet Maskrosbarn.

Vissa av er kan alltså vara detta.. du skulle verkligen behöva få komma till någon healer, medium, som kan hjälpa och stötta dig med vägledning. Balansera dina chakran och rensa bort sådant som har satt sig fast i din aura (kropp) då det påverkar dig och ditt både fysiska som psykiska mående.

Och för en del får jag in ev separation som inte behöver betyda det värsta såklart. De kan betyda resor med avstånd från varandra. Att den ena ska arbeta borta, att det sakta händer saker. Men även så är det någonting som har skett i de förflutna som triggats i gång av något. Inom dig. Försök sätta ord på det..

Någonting i ditt yttre ex Relationer påverkar dig så pass att du får kämpa med att finna den där inre friden. Vilken skulle varit lättare för dig att kunna finna om Ditt självvärde, De människor du har omkring dig, ditt sätt att värdera dig själv, respektera dig och där du inte tillåter dig dras ned och med människor som får dig att må dåligt. Och som sen påminner dig om ditt förflutna.

Fredagen ser ut som att du tröstar dig med musik, rår om dig och försöker lyssna på signaler du får till dig. Du bör väga in alla dina relationer som du har, och samtidigt endast omge dig med lugna, genuina fina människor. De som ger dig glädje. Så försök släpp alla dina rädslor, var trygg med att du vet att du är trygg. Skydda dig från lägre energier. Då menas att du inte ska utsätta dig för människor platser som du v e t att dessa händelser kan ske på.  Och samtidigt
be änglarna om yttre beskydd för då kommer de i de inte åt Dig mer. Tanken är nu att änglarna Fortsätter kämpa för allas vägnar så att alla situationer & allas hjärtan Läks, då kan ev gräl och konflikter ska ges större chans Till läkning och att bli lösta. SÅ, Harmoni är det vi alla nu ska sträva efter. 


❤️

 

 

 

Lämna ett svar