V.27 – Hur blir din vecka ELDELEMENTET?

Vädur ~lejon ~ skytt

Veckan inleds med lugna energier, men arbetande i någon form. Arbetar du inte fysiskt borta så hemifrån. För vissa kan de vara en vabdag (vård av barn) och andra inte.

Där du just nu i befinner dig i livet, vad det än må vara. Så ska du följa DIG och ditt INRE i vad det VILL. Ingenting annat. Men jag upplever att du är ute och cyklar dessutom lite upp och ner O Baklänges. I alla fall idag, måndag. Du är väldigt tajt med en person i ditt liv som du har träffat, kanske lever ihop med, eller har levt med. Men er samhörighet är en sådan som inte många eller kanske ingen alls kan förstå. Den är på ett själsligt plan också, och de kan röra sig om själsfrände, tvillingsjäl eller karmisk relation där som gör att du ni inte kan slita er från varandra. Och för vissa kan relationen vara eller bli delvis destruktiv.

Ena dagen tänker och känner du en massa för att du vet vad du vill och vad du känner, och nästa dag kommer svar på Alla dina tankar, ev ideer, om olika saker som du har men som du sen i din tur inte alls tar på allvar. Upplever att du inte är kontakt med dig själv och ditt inre. Är det så att du inte tror att du själv ex tar dig genom en separation om de är de som spökar, eller om de är hjälp från andra du behöver överlag. Svälj stoltheten och sträck ut din hand. BE om hjälp. Vad är du rädd för?
saknar du vännerna? Ring dem!

Jag rekommenderar dig att jorda dig varje dag hela denna vecka, vara mer i din kropp och inte uppe i huvudet, sätta ord på alla känslor. Prata, ring en vän. 

 Ut i naturen, krama träden, du kan, jobba med din självkänsla i stora lass. Ät gul mat, klä dig i gult, inred med gult osv. Och jag skulle även om jag får, rekommendera chakrabalansering av dina samtliga chakran. Det är inte möjligt att komma i balans på samma sätt ”Quick fix” genom att själv enbart försöka balansera dina chakran. Du behöver mitten av veckan verkligen prioritera och fokusera på vad som är Det viktigaste För DIG. Du kan inte vara överallt samtidigt. Saker stressar dig. På olika sätt.

För en del handlar det om ändrade förhållanden, jobb, familj mm. Och du behöver organisera upp saker i ditt liv, lägga upp en plan på hur och var, och framförallt försöka tvinga dig till att hitta motivationen. Du kanske befinner dig i beroende ställning, till en kvinna i ditt liv. Alt en feminin energi (man). Vilket gör att du håller dig kvar. Och du ser vet att denna ”h*n” är någon som kommer bringa dig framgång.
Men du måste jobba med dig och ditt inre, din självkänsla. Förstå att du också kan skapa det liv du vill ha också. Här kommer Dina yin & yang energier In, så de bör du se över så du har en chans att komma i full balans. Frigör dig, låt inte någon annan nedvärdera dig, minimera, ha makt.

Låt inte arbete tynga dig eller jobba för mycket. De håller inte. Saker känns nästan övermäktigt stunder att du inte vet h u r du ska få ihop allt och ens mäkta med, och där har du en ännu större anledning till att balansera dig så hjärtchakrat får lätta lite.

Ta alla bekymmer oro mm ALLT och sätt dig ner och skriv ned detta på ett papper. Sen tar du pappret och rullar i hop det. Knyt ett snöre, runt och sen virar du runt. så sänder du alla dessa bekymmer upp till änglarna. De kommer att ta emot detta gladeligen.

under fredagen så kan de bli så att du hamnar i en konflikt med dig själv alt någon annan. Du kan bära på rädslor, som gör att du drar till dig detta. De kan för vissa också vara på arbetet, men Känns som i hemmet. Det är ändå några lägre ”sämre” energier som ”kommit in” på något sett, troligen du själv som sagt och som egentligen inte hör hemma där hos dig er.

Men du ska veta att oavsett så är du trygg och behöver inte vara orolig. Fokuserar du på ljus och kärlek så är det sådant som du kommer ha mer av i ditt liv. Men styrs du ändå av dina rädslor så ber du ärkeängel Mikael att ta bort dina rädslor både från dig, ditt hem eller den plats du önskar. Då hjälper han dig.

Tålamod är tydligen inte din starka sida, men det är något som du behöver ha. Och det gäller allt.men när det gäller dina drömmar framförallt. Dock så kan du inte bara tro eller sitta och hoppas på att de ska gå i uppfyllelse. Utan du måste även ge de näring…

Så i fortsättningen är det viktigt att du lägger märke till dina återkommande fysiska & emotionella känslor. Vet du varför ? Därför att det är din vägledning som andevärlden sänder dig så att du så småningom ska hamna på rätt väg. Du kommer förstå så småningom varför saker sker så som det gör. Men inte nu.

❤️

Ett svar på ”V.27 – Hur blir din vecka ELDELEMENTET?”

Lämna ett svar