V.27 – Hur blir din vecka – LUFTELEMENTET?

Vattuman ~ tvilling ~ våg

Själva veckan i sin helhet inleds med energi. Du har energi, allt har energi. Du får fart på saker, de händer grejer, men du behöver ta det easy. Tidigare har du kanske kört hundra järn i elden och inte lyssnat riktigt på din kropp, dig själv ditt inre. Människor runt omkring dig har kanske en förmåga att köra över dig och inte respektera dig och dina åsikter, vilket gör att du än mindre sätter ord på allt det du faktiskt behöver. De du behöver är att dra dig tillbaka, och omges av fina, lugna och vänliga människor, situationer i lugna miljöer. Kanske har du uppmärksammat budskapen som kommit eller kommer till dig i början av veckan gällande musik. 


Som att spela ett instrument, lyssna på musik, skriva en text/låt och (på så vis får du även fram de du behöver sätta ord på), börja i en kör, eller liknande. Det här verkar som sagt även vara en passion som du har till musik upplever jag. Vad är din dröm? Du ska inte bry dig om vad andra tycker och tänker utan följa din intuition. Det här gör att du lite flyr in i ditt och det finns inte plats för ”kärlek” i alla fall inte vad gäller den ev relation du befinner dig i. Och är du singel så behöver du få vara ifred. I mitten av veckan så kan du hamna i något läge eller saknad, de till någon du håller av.

I samma läge så sänder en ängel en hälsning från släkt/ älskad som finns i himlen. Här kanske till och med känner dennes närvaro, känner lukt, doft. Som direkt får dig att påminnas om vem personen i fråga är. De vill med sin hälsning tala om för dig att även om livet stunder känns besvärligt eller tungt så står de vid din sida, och bakom all oro och stress så finns de välsignelser. Man kanske inte vill förstå eller tro det idag men så är det. Du måste bara tro på dig själv. Se dig i spegeln och känna ”JAG KAN”.

Står du och väger mellan en karriär och relation? För att de ligger helt o hållet  i helt olika städer, kanske helt olika länder? Du börjar ifrågasätta dig, livet, ser tillbaka och undrar vad du har lyckats åstadkomma hittills, och var du är på väg. Frågar dig själv om du är på väg åt rätt håll, och också kanske känner in vilka fullständiga obalanser de finns  i ditt liv på olika håll.

Då kommer nästa fråga och de om när ska du kunna åstadkomma en förbättring?svaret på den här frågan börjar såhär. Se omkring de människor du har, vilka får dig att må bra, vilka får dig att må dåligt? De som får dig må dåligt rensar du bort. Även om de är lättare sagt än gjort.  Finns de platser/situationer som dränerar dig, då är samma där. Undvik de människor/platser i största möjliga mån.

Relationen  till dina föräldrar, behöver du bearbeta och förlåta. De är någonting de gjort, som du bär med dig. För vissa är de båda föräldrar för andra den ena föräldern. Men jag upplever att det här handlar om saker som de utsatt dig för som barn. De kan vara den ena el andra föräldern som var dum mot den andre ex. Så länge du väljer att låta detta hänga över dig och dina axlar så är det någonting som kan förgifta auran till slut. Släpp, förlåt och gå vidare. Förlåt inte händelsen men förlåt personen. De kommer annars påverka dig genom hela livet emotionellt oavsett du vill eller inte. Kanske har du funderat över att skriva en bok om ditt liv? Skriva dagbok, skriva dikter, poesi, kanske ett brev till någon i din familj, släkt?

Låt inte detta stanna vid enbart tankar. Utan du ska nu låta dina tankar bli till verklighet. Denna person som gnager inom dig, det är en själslig relation. Och ni har levt med varandra i tidigare liv. Jag får till mig att ditt hjärta är så ledset vad gäller denna person. De kan vara en mamma, pappa, syster, bror, moster, faster, farbror, syssling mm ni är själsfränder hur som helst. M e n sen så finns de även de som kanske inte tycker att sin själsfrände/partner eller liknande motsvarar ens förväntningar. Dock behöver du börja med att läka läka och förlåta, innan du kommer kunna ta steg vidare framåt. Så nu vet du vad som väntar. Veckans slut hänger på dig, om du är villig att ha ett öppet sinne.

 

🕊

 

 

 

Lämna ett svar