V.23 Ă€nglainsikt 💗

UTMANINGEN I ATT VÄXA 

Den hÀr veckan vill Ànglarna hjÀlpa dig med att förstÄ att du lever i en tid av en djupgÄende förÀndring, och det handlar inte bara om tillvÀxt. Miljontals mÀnniskor kÀnner sig sjÀlsligt kallade att bidra till en global förvandling, till en storslagen övergÄng frÄn en vÀrld av rÀdsla till en vÀrld av kÀrlek. 

 MÀnniskan kÀnner att tiden Àr kommen och vi alla nu vet att det Àr vi som mÄste göra det. Det enda problemet Àr att vi inte Àr helt sÀkra pÄ hur det ska gÄ till. Hur vi bÀst kan bidra till en sÄdan enormt stor uppgift?

 SÄ Ànglarna vill den hÀr veckan hjÀlpa dig att fÄ uppleva den nya energin och som PÄ sÄ vis kan fÄ dig att leva, tÀnka och vara mer pÄ ett upplyst sÀtt. Detta sker alltid pÄ en högst personlig nivÄ, sÄ var uppmÀrksam. Det enda du behöver göra Àr att vara villig!

Var och en av oss fĂ„r andlig nĂ€ring frĂ„n Gud i varje stund genom en sĂ„ kallad ”kosmisk navelstrĂ€ng”. ÄndĂ„ följer de flesta av oss fortfarande VĂ„rt eget egots rĂ€dsla, vilket resulterar i att du gör motstĂ„nd mot den gudomliga nĂ€ringen istĂ€llet för att ge efter för den gudomliga nĂ€ringen.

Den mentala förvirringen som orsakas av alla dina tankar Ă€r sĂ„ intensiv, eftersom du Ă€r trĂ€nad att gĂ„ din rĂ€dslas Ă€rende. Änglarna Ă€r hĂ€r för att sĂ€ga att det Ă€r dags att ”lĂ€ra om” och trĂ€na dig i att istĂ€llet uppmĂ€rksamma glimtarna av ljus som existerar mellan dina tankar. Och den hĂ€r veckan kommer dessa glimtar av ljus att bli desto fler och starkare. SĂ„ nu ber de dig att inte göra motstĂ„nd mot dessa glimtar, utan istĂ€llet ge efter för dessa glimtar. Ge dig hĂ€n och överlĂ€mna dig sjĂ€lv till de glimtar av ljus och hela din vĂ€rld kommer att ljusna.

 

KĂ€rlek ZĂ€ta

💗

 

LĂ€mna ett svar