Jordelementet v.22

Läkning och healing sker hela veckan. Någonting i ditt liv sker som kan vara emotionellt jobbigt. Det handlar om relationer i olika former som är tufft just nu. Kan vara kärlek, familj, dotter, son, mor, far osv. Att banden bryts och klipps av på något sätt och de gör fruktansvärt ont. Det finns mycket här som det behöver sättas ord på, dock är det svårt att tvinga fram sådant av den andre partern om den inte är mogen. Men solarplexus kan bli mycket drabbat här, och skapa en snedvriden självbild, magproblem, magsmärtor osv. Saker, situationer, känslor, sår mm behöver få läka.. det är ingen mening att försöka forcera fram saker. Utan ha tillit, även om det är svårt. Tänk positivt. Halsen kan du även ha ont i, nacken, tänder. Vilket även kan lätta mycket om du får gråta ut också. Samt känna dig så förtvivlad, ensam, ledsen, rädd att du inte alls vet vad du ska ta dig till. Inte känna någon tillhörighet/samhörighet med någon. För att du kanske inte har något vidare kontaktnät? I dessa situationer särskilt nu under Corona pandemin så blir de särskilt tydligt. Familjen fattas dig. Och du vill bara skrika ut. Men vet du vad, gör det! Det finns tidigare liv förbindelse här får jag till mig också i något sammanhang. Antingen står det för att du har en familjemedlem som försvunnit och det finns detta bandet med, eller också så ska du möta den. Men även att du är så ensam och ”utsatt” och att du ska veta att även om din familj, släkt är den som den är på ”pappret” så behöver det inte betyda att de är dem som du ska umgås med. Utan du kan faktiskt bjuda in fina vänner i ditt liv och se dem som din familj.. 

den bästa kraftkälla du kan ha just nu Är moderjord i naturen. Ladda dig här. Med frisk luft, rening, grönt, träd. Låt henne få fylla dig med ny energi och rensa dig från allt du i n t e ska ha. Låt henne jorda dig så du klarar dig igenom dag för dag. Tänk litet. Tänk inte stort. Den konflikt som du befinner dig i, av olika anledningar behöver du låta bara få vara. Antingen är det du som behöver få vara eller också den andre. Och försök att se allt från ovan. Du kan även befinna dig i en inre konflikt med dig själv. Andevärlden hjälper dig här att faktiskt nu en gång för alla att dels sätta ord på allt det du känner till personen i fråga. Sätta ord på det som du s e r med egna ögon. Blunda inte mer. Det är som att gräva din egen grav. Även om det är eller känns stunder som att du ska bestiga ett berg för att kunna komma dit du vill, så får du försöka tänka i små steg. Troligen kämpar du med en inre konflikt hela tiden och hamnar i en yttre konflikt om och om igen. Så nu är det dags att med din yang energi den maskulina energin agera på riktigt och jobb på ditt självvärde. Göra saker som du mår bra av. Sätt fart och pröva dig fram och se vilken av dina kreativa förmågor som du vill använda, motionera, träna, träffa vänner, affirmera i spegeln dagligen en och samma fras, för de kommer att bli en sanning till slut. Sätt igång. Rensa bort de människor som får dig att må dåligt, de människor som du anser inte respekterar dig, värderar dig, etc. Och successivt ska du göra likaså. Arbeta på din självkänsla. Ditt självvärde.
det här är något som kommer att göra att de människor framöver som du möter också respekterar, värderar dig. FÖR ATT det är dem du attraherar in i ditt liv, de andra kommer inte intressera dig.

🤎

Lämna ett svar