V.23 Hur blir veckan generellt?

 

Eftersom att jag fortfarande har problem med minnet så att jag kan publicera nya videos, samt var jag ska göra utav de material som jag redan har i mitt icloud.

Veckans generella energi handlar om en plötslig förändring av något slag. Det kan handla om allt från en separation, förlust, avbrott, uppsägning, osv. Kanske en insikt om någonting som du säkert vetat om men bortträngt. De som har en stark intuition kan även ha känt på sig att något ska komma ske men inte exakt vad. Medan en del drömmer sanndrömmar.

Måndagen börjar därför med att du bör försöka lägga ditt fokus på och bygga upp en ny stabil grund och att du verkligen ska våga släppa in kärlek i ditt liv. Både ge och ta emot kärlek. Vilket inte nödvändigtvis enbart innefattar människor utan även förmågan att våga älska överlag. Det finns någon som faktiskt tänker på dig, och då med kärlek. Eller t o m två personer i detta fall kommer här.

Tisdagen så kan du komma möta på ev hinder/utmaningar, och som även kan bli tuffa besked. Det känns som att det mest troligt handlar om ett barn eller en ungdom 0-18 år gammal. Du kan som sagt vänta på provsvar, besked, eller kan ha ”problem” eller haft en lite tuffare period med det här barnet. Men det kan även vara så att de här barnet/ungdomen också kommer med en information ett besked till dig lite fint sådär som du inte riktigt är helt beredd på. Och sättet som de ”levereras” i din famn i ditt ansikte blir lite okänsligt på något sätt. Men å andra sidan så kan det vara jobbigt eller svårt även för barnet själv att veta hur denne ska formulera sig. För en del kan det faktiskt handla om en graviditet. om det är bra eller dåligt beror på individ, förutsättningar mm. Finns inget rätt eller fel.  Hur som helst är det något form av av besked/meddelande om något som du får.

Onsdagen som är veckans ”välsignelse” – talar för att livet är en dans just nu. Du ges nya möjligheter att förändras och växa enormt. Det är något som du fastnar för, känner kärlek till, en person, en sak, Som sagt kan vara ett barn, eller börjar du dejta någon, blir förälskad, någon som återkommer i ditt liv som funnits där tidigare, alt kan det Vara en redan befintlig relation som tar fart på nytt? Kanske har ni haft ett break på ett tag och ni får möjlighet att distansera er. Ja isåfall kommer du att transformeras under veckan. Som sagt sen kan det ju även vara så att du finner din drömjobb, börjar en dröm dans, börjar spela ett dröm instrument. Ja något du helt enkelt blir såld i. 

Torsdagen handlar om att du ska se på vilket sett du växer under veckan? För här drar du igång något nytt med kraft, dunder och brak. Kan vara ett nytt arbete, ett projekt, här är det viktigt att du litar på dig själv. För du har den kraft och de förmågor som du behöver för att kunna skapa stora förändringar. Sen att du även kommer möta utmaningar på vägen och de klarar du alldeles galant. Du utsätts inte för mer än du anses klarar av. du är en kreativ själ. Låt dig sprudla. 

Fredagen sammanfattar du egentligen, vilket står för att du har allt. Du har alla de element du behöver för att kunna göra slag i sak och göra ”det där” som du funderat över i åratal… kanske enda sen du var liten. Eller något som du funderat över men inte kommit längre än så. Och då är detta en bekräftelse på att du är en magiker. En magiker till att bli det du vill.

lördag är det dags för något typ av firande. Dels är det Sveriges nationaldag, och sen lördag då. Men även dags för ett annat typ av firande. En tillställning. Firandet kan även stå för att de är inom dig. du firar – Och du är verkligen en segrare. Men du är samtidigt rättså slut, efter denna ”kamp”. För slitit har du gjort. I flera månader. På olika vis. Du är alltså nu i slutet på en livscykel. Med många insikter, och där du tagit lärdomar. Och du kan även nu få god utdelning för ditt arbete, eget företag eller liknande.

söndagen visar på turbulens, och de känns som att det handlar om relationer här, där man hamnar i konflikt. Där man kan ha väldigt svårt att samarbeta som par. Där det kan bli så att hela ditt liv  liksom vänds upp och ned. Och det känns som att det för vissa handlar om att ekonomin rullar på till det bättre, och för vissa till de sämre. Universum kliver in här nu under veckan och drar undan mattan för er fullkomligt,. Där de kan ske någon form av plötsligt förändring som sagt. Just för att grunden var för svajig så som ni hade den. Och då kan vi i det här fallet tänka att ekonomin inte var så bra. Därför kliver universum in här och styr upp det för ditt/ert högsta bästa. Syftet och den underliggande energin för veckan är att de människor som fått en större/mindre summa pengar, kläder, mm skall ha med sig och även tänka på de människor som i n t e har så mycket eller ingenting av den varan just nu. Alltså bör du inte vara särskilt girig, snål, och samla dina pengar på hög för risken är då att du blockerar ditt eget flöde – så tänk på ”lagen om att ge”  – de sju andliga lagarna. 

kärlek 💕

Lämna ett svar