Jordelementet v.18

Temat för veckan handlar om kärlek. Att du ska våga väcka upp kärlek till själva livet i sig. Våga känna kärlek, våga ge kärlek, våga ta emot. Framför allt våga tillåta dig att njuta och beröras av tanken och känslan i ditt sinne. För just nu så känns det som apati inom dig. När du tillåter så sker ett uppvaknade inom dig. De ger ringar på vattnet på flera olika områden helt enkelt. Du längtar efter att få känna beröring, längtar efter bekräftelse, och längtar efter att älska dig själv och livet i sig. Men du måste då tillåta att änglarna hjälper dig att väcka upp dessa känslor inom dig. För att du överhuvudtaget ska kunna bli mer emotionell i alla dina relationer. Du kan själv bidra till det här genom att spela romantisk musik, använda esteriska oljor, vårda dig själv, tända ljus, skapa fin stämning, köpa rosa rosor, osv. Be ärkeängel Mikael att kapa band till smärtsamma gamla/nuvarande Kärlekspartners. Intala dig att du är värd kärlek och är älskad. Så ditt fokus bör ligga i denna veckan i att ha tilltro i att ha ett starkt självförtroende för att komma framåt. När du sviktar och inte tror dig vara värd så kallar du på änglarna. Sätt ord på det här, skriv ned alla dina tankar. Jorda dig i naturen. Du klarar det!
du har precis ALLT som krävs fina du. Du kommer ha vägledning hela tiden med dig fastän du inte tror att du ska klara uppdraget. Lev här och nu, ge all oro som vanligt till änglarna. Be de stärka tilliten. Och hur får du fokuset? Genom att vara sann mot dig själv. Vänd dig inåt. Erkänn för dig själv, även om det gör ont.. och kan komma kräva tuffa nödvändiga förändringar. Änglarna kommer ge dig mod och styrka så du orkar ta hand om dig själv. Fokus enbart på det DU VILL HA. Du har länge ignorerat dina Sanna känslor som i sin tur gör att du blir fysiskt sjuk. Troligen är du så matt, och psykiskt slut och kanske t o m rädd som gör att du inte orkar ta steget. Men de mest hälsosammaste din kropp och psyke skulle behöva för bästa välmående är att möta dig själv med att vara SANN. Återigen, kort sagt. Ska du fokusera på det du vill ha inte det som skrämmer dig. På sikt så kommer du och de omkring dig att må bättre. Allt ger ringar på vattnet – alltid. Du förtjänar det bästa, lita på det även om andra tycker annorlunda. Dränera inte din kraft på andra. Finn dig inte i ”såhär är det bara”.

hur kommer det att bli? Du behöver stilla ditt sinne, vila, meditera, lyssna. Du pratar mer än vad du lyssnar. De betyder inte att du pratar över andra, utan att du pratar överlag mer än du lyssnar till dig själv och ditt inre. Och du är SUPERSTRESSAD. Och då är de omöjligt för varken änglar, guider, Kraftdjur, mästare, gudinnor, osv att nå fram till dig.. du önskar och ber om hjälp och de sänder dig svar. Men du hör just nu ingenting! Eller lyssnar inte helt enkelt, för att det är kaos och upp och ner hos dig. Så under veckan helst idag så behöver du backa några steg, vara på ett lugnt ställe, blunda och andas djupt djupt. Sen ska du LYSSNA ordentligt. Försök undvika oljud, tv, musik, radio, din hörsel är känslig och har troligen ställt in sig på en annan frekvens. Du kan behöva rensa öronens chakran.
lycka till.

kärlek Zäta 🤍

Lämna ett svar