Eldelementet v.18

Temat för veckan handlar om acceptans. Där du befinner dig är en ständig uppförsbacke känns det som. Lagom som saker kanske nystas upp och flödar lite lite så dras handbromsen åt hårt på ett annat håll. Det är inte meningen riktigt att de ska vara ett jämnt och lätt flöde på flera plan samtidigt. Du är troligen snabb på att döma ut människor vilket dessvärre ger dig ännu mer arbete och fler käppar i hjulen än om du från början från djupet av ditt hjärta kunde tänka och inte minst önska att person/erna skulle få vara friska/lyckliga/välmående. Och även se din egen del i allt. O m och när du gör detta så kommer du att kunna se en tydlig skillnad samt hur du hjälper till att faktiskt LÄKA och skapa harmoni för alla de inblandade. Giftiga energier/tankar är så mycket farligare än du tror. Om du testar att tänka positivt om dig själv/andra och så känner du efter hur du mår. Kontra när du tänker negativt. Pröva så får du se! när du Samtidigt försöker kontrollera situationer, händelser, människor eller försöker få saker att ske för att den ska bli så som du vill.. då blir det bara kaos. Men släpper du och låter de som ska komma skall, blir se frid. Du bör lägga ditt fokus på att lyssna inåt, vad säger hjärtat? Be änglarna Om hjälp att öppna ditt innersta, bär rosenkvarts, Motionera i frisk luft, ta hand om ditt hjärta, ät hälsosamt mm , det är av yttersta vikt att du tar ALLA signaler på fullaste allvar som kommer till dig Vad gäller din fysiska kropps mående. Det finns någon, älskad från andra sidan som avled i en hjärtinfarkt. Ibland nära Ibland längre bort. Du måste uppmärksamma din kropp och lyssna hur den mår.
hur ska du höra den.. genom att möta ditt inre barn. Var den lilla människan i dig. Tillgodose ditt inre barn. lek, skratta, ha roligt. Gör sådant som DU mår bra av. Andas! Lägg märke till alla de tecken som kommer, mynt, musik, ljud, djur, siffror, osv. För andevärlden pratar ordentligt med dig nu. De vill ha din fulla uppmärksamhet. De kan ha kommit in människor i ditt liv, du kan ha planer, ideer, och änglarna säger nu att du har öppna dörrar så att du kan liksom skrida i verk. Du behöver ta beslut i n n a n du kommer vidare, och universum kommer stå precis intill och hjälpa dig för att du ska uppnå det du vill. M e n du måste skynda dig, det får inte ta för lång tid. Tänk dig att du kommer att missa tåget Om du inte sätter fart, sen dröjer de till nästa. 🤍

Lämna ett svar