Vattenelementet v.18

Temat för veckan handlar om att Du är väldigt i obalans och inte riktigt i kontakt med dig själv. De kan du märka genom ev olyckor som sker, att du svävar i det blå, stöter i saker, inte kan tänka, handlar först och tänker sen. Osv.
Det här är såklart i n t e bra, för att det kan faktiskt får ödesdigra konsekvenser. Kort sagt. Medan en annan bara rycker på axlarna. Men ta det här som en varning skulle jag vilja säga faktiskt! För om en olycka uppstår, då har du med ALL säkerhet fått andra typer av varningar på vägen innan, genom flera olika saker tätt, ex olyckor på vägen till skola, jobb, du har blivit sjuk kanske långdragen, saker har skett i livet på en kort tid. De betyder att du är för mycket i enbart ditt huvud som att du inte lever i din övriga kropp. Därav behöver du en balans mellan toppen/knoppen & kroppen/botten/fötterna. Så Ut i skog, natur mm.
Du behöver JORDA DIG. Ditt fokus under veckan ligger i att fundera över VAD vill du/vad önskar du dig? Och svaren har du inom dig. Det är viktigt att du lyssnar inåt. Du MÅSTE bestämma dig för vad du vill innan Någonting kan förändras. Och du ska veta att du förtjänar alltid det bästa. Släpp alla dina skuldkänslor, och eller rädslor. Annars kommer du inte framåt.
Och h u r hittar du fokus? Genom att möta dig själv, inte bara vara/leva på som vanligt. Du behöver skratta och få ha roligt, inte enbart bara vara duktig och prestera tjugofyrasju hela tiden. Sen måste inte den här stunden kosta massa pengar. Utan de kan vara att se en film, gå till gymmet, Något du tycker är roligt med en vän bara. Lek och ha roligt helt enkelt. De här kommer få dig att må bättre. Släpp skuldkänslorna. Och sist men inte minst, så är er dags att ändra riktning i ditt liv. Om du inte redan gjort gör det, pga av en händelse som kan ha gett dig ett helt nytt perspektiv?
Tidigare vänner kan nu vara ointressanta av någon anledning. Du förtjänar ett liv, en karriär, livsstil som stämmer mer överens med den du faktiskt är. Inte med den du inte är. De kan komma in en förälskelse, ett barn, graviditet, en passion till någon något som du verkligen fastnar för. Något nytt börjar här.

Kärlek Zäta 🤍

Lämna ett svar