V.19 Ă€nglabudskap đŸ€

Dags att tÀnda sjÀlens eld

Den hÀr veckan vill Ànglarna att du ska göra ett stort val av det som inte lÀngre fyller nÄgon funktion i ditt liv. Och nÀr du gör det sÄ kommer Ànglarna att ge dig En stor portion mod till att Du ska kunna göra de förÀndringar som behövs för att du i trygghet ska kunna arbeta med din gudomliga kallelse. 

De vill hjÀlpa dig med att Du ska kunna stÄ upp för dig sjÀlv, det du tror pÄ och dina beslut. Du vet vad du gör och var du Àr pÄ vÀg. Du behöver inte försvara dig sjÀlv eller förklara varför du Àr det. 

MÀnniskor i din nÀrhet kanske inte, just nu, Kan förstÄ ditt syfte och din vision eftersom du Àr en av de som gÄr först i ledet. SÄ vÄga vara den som andra mÀnniskor vill följa.

För Du kommer att lyckas! Änglarna Ă€r med dig hela vĂ€gen. SĂ„ StĂ„ stadigt och backa inte,  det Ă€r viktigt att du stĂ„r upp för din sanning och Och dina övertygelser.

LÄt din sjÀls eld brinna. Och nÀr den vÀl Àr tÀnd sÄ gÄr den inte att slÀcka. För din SjÀls eld kommer att ge dig mod och skapa ett upplyst tempel inom dig som för alltid Àr beskyddat av Ànglarna.

LÄt ditt inre mantra LÄta sÄhÀr:

”Änglarna Ă€r inom mig, omkring mig och skyddar mig”.

Upprepa mantrat tyst för dig sjÀlv sÄ ofta du kan. Mantrat tÀnder din sjÀls eld och ger den nÀring kontinuerligt.

Änglarna vill att du nu ska veta att det vĂ€rsta ligger bakom dig och din framtid Ă€r nu tryggt skyddad av Ă€nglarna.  

KÀrlek ZÀta 

đŸ€

 

LĂ€mna ett svar