Vattenelement ~ v.15

 Fisk ~ kräfta ~ skorpion 

Din vecka handlar om att du befinner dig lite i en djungel och vet inte riktigt vilken ände du ska börja i. För att du upplever att det är lite väl mycket motstånd stunder som gör att du går runt och känner en massa stress. Det känns dels som att det handlar både om att du bär på skuldkänslor i olika former för att du inte kan vara på de olika ställen där du ”behövs”. Men också för att du har det pressat ekonomiskt vilket gör att du känner att du måste jobba extra mycket. Saker är i ständig rörelse. Det känns även som att de finns en massa sorg som hänger över allt det här. Vilket gör att du har svårt att leva här och nu. Allt det här i sin tur gör att du håller på att gå i väggen. Så det är verkligen viktigt att lyssna på din kropp och dess signaler som den kommer med till dig. Säger den vila så måste du vila. För lugn och ro är ändå någonting du måste kunna ge dig själv om du ska klara av att hålla alla dessa bollar i luften annars blir det ett destruktivt leverne. En balans mellan arbete, privatliv är ju a och o för att du ens ska orka upprätthålla det liv du lever. Oavsett du jibbar, pluggar, går hemma osv.
De motgångar som du möter testar samtidigt dig för att lite se hur mycket du klarar av, hur länge till du klarar, och o m du klarar. Du kanske just nu bara lever fungerar som en inprogrammerad robot ungefär och då finns det en del som du behöver försöka hjälpa dig själv med. Framför allt att låta dig själv bara hänga med i flowet. Den väg som du just nu kanske har valt, mestadels innefattar uppförsbackar med? I så fall är det ett tydligt tecken på att du ska pröva en annan väg eller att annat tillvägagångssätt. Därför ska du pröva en väg framåt som ger dig MINST motstånd.
Gör om gör om gör rätt. 🤍

 

Lämna ett svar