Eldelementet ~ v.15

~ Vädur ~ lejon ~ skytt ~

Din vecka handlar om att du behöver försöka göra allt du kan för att åstadkomma frid inom dig. Det här bottnar i tidigare sår från barndomen som format dig till den du är idag, som sätter käppar i hjulet för att du ska kunna uppnå de resultat du vill, behöver, och faktiskt k a n. Om du känner efter ordentligt inom dig, vad VILL du då? Du ÄR en kreativ själ uti i fingerspetsarna m e n det verkar som att du inte tilllåter eller ger dig själv möjlighet att utforska dessa verkliga talanger som du har. Du låter dig störas av andra störande tankar, de upptar din tid som egentligen skulle kunna få dig att skapa en värld full möjligheter i oändlighet. Där du brinner och tillåter dig känna en passion för något du tycker om. Din intuition vill denna vecka inspirera & vägleda dig in på en bana som kan få dig att starta upp någonting riktigt bra och som du verkligen kan komma trivas stort med. Du oroar dig över sådant som du inte kan påverka, och kanske helt i onödan? Kanske skapar du egna hjärnspöken bara för att? Du måste vara positiv när det gäller saker och ting annars kommer du aldrig kunna stoppa den de störande och negativa tankarna som går runt runt. Vänd dig inåt och tänk att du är omringad av kärlek & ljus, sen fokuserar du på allt det som du är TACKSAM över i ditt liv. 🤍

Lämna ett svar