Jordelementet ~ v.15

~ oxen ~ jungfru ~ stenbock ~

Din vecka är stressig och det kan även innefatta att en person eller en situation som du hamnar i kommer att stressa dig ännu mer pga att du behöver ta ett snabbt beslut. Men beslutet du måste ta de ska du ta utifrån d i n kunskap, och erfarenhet om det som du tror är rätt eller blir bäst. Inom dig kommer du få bäst svar, ha en mest tillitsfull intuition mm du NÄR du är jordad, (så jag rekommenderar verkligen det, Ta inga beslut fören du har jordat dig!) för då har du större möjlighet att hitta ditt inre ljus, få klara insikter, vara sann med dig själv. Faktiskt så kommer du troligen kunna se saker klarare så som det är då, När du är i kontakt med moderjord. Och hon hjälper dig. Jag känner faktiskt också och rekommenderar dig en chakrabalansering under denna veckan pga att du är i kontakt med din andlighet kanske starkare än vanligt nu. Och med tanke på den stressen du känner så är en balans i kroppen något som kommer att hjälpa dig betydligt. Framför allt i hjärtchakrat, som är i obalans., du har chans att få en fin ”nystart” där i form av mera harmoni och fridfullhet vilka kan komma bli dina två huvudnycklar en tid framöver. Du uppmuntras t ex att söka dig till likasinnade själar som du själv för att dela med dig av din kärlek. Men även att hjälpa jorden genom att sprida din kärlek och ljus, samt praktiskt hjälpa övriga genom att jorden den ska återfå sin balans och att du Delar all din kunskap för de som är redo att ta emot den. samtidigt får du inte vara rädd för de förändringar som jorden går igenom. Allt utvecklas. Och sker på de vis som det ska. M e n jorden behöver m a s s o r av kärlek för att orkar hålla ihop. 🤍

Lämna ett svar