Luftelementet – v.15

Vattuman ~ tvilling ~ våg 

Under denna vecka så är det någonting som du får upp ögonen för, någonting som blir uppenbart på något vis. För att du tidigare troligen har haft en illusion eller levt i en illusion om att saker och ting ska bli eller vara på ett visst sätt. Men nu om ca 3 dagar framåt framför allt så kommer du att både se och också sätta ord på det. Du håller på att transformeras. Och de kan vara så att du behöver förändra saker i dig själv som tankar, känslor, beteenden mm genom att släppa taget om sådant som håller dig tillbaka innan du kommer att kunna komma vidare. Och de känns just som att det handlar om att din magkänsla försöker att säga dig någonting men att du väljer att förneka den. Du har funderingar tankar om en situation/person som du inte riktigt kan släppa vilken kommer åter hela tiden. Och därför så behöver du lyssna på det som kommer till dig och sedan stå stadig i de du tror på. Om de finns något som inte känns rätt då är det inte det, helt enkelt. Magkänslan magkänslan. Det är så viktigt att du är ärlig och sann mot dig själv. Givetvis ska du respektera andras ståndpunkter men inte förändra din egen. Känner du att de inte är så som du tycker så är det ju ingenting du behöver ta till dig. 🕊

Lämna ett svar