Dagens budskap 6/4 🌟

Situationer, mĂ€nniskor, missförstĂ„nd som du hamnat eller hamnar i sĂ„ ska du i största möjliga mĂ„n försöka att se KÄRLEK. Oavsett hur arg, sur tvĂ€r du egentligen Ă€r. Och Ă€ven om d u vet att person i frĂ„ga Ă€r den som har gjort fel, sĂ„ Ă€r du större Ă€n sĂ„. Det bevisar du bĂ„de för dig sjĂ€lv och den genom att just se kĂ€rlek. För nĂ€r du gör det sĂ„ sker en lĂ€kning över relationen, situationen osv pĂ„ ett sett som du inte alls tĂ€nkt eller förestĂ€llt dig. Bakom allt finns nĂ€mligen vĂ€lsignelser. NĂ€r du hamnar/Ă€r i olika lĂ€gen sĂ„ utgĂ„ Ă€ven ur fler perspektiv – förestĂ€ll dig att du Ă€r den andre personen och hur det hade varit. NĂ€r du fokuserar pĂ„ kĂ€rlek sĂ„ faller nĂ€mligen allt som inte Ă€r kĂ€rleksfullt bort. Även om de verkar vĂ€ldigt svĂ„rt sĂ„ kan du be Ă€nglarna om hjĂ€lp med detta. SlĂ€pp dina dömanden, ilska mm. De verkar finnas nĂ„gon du behöver förlĂ„ta. Vilket kommer lĂ€tta ditt hjĂ€rta. 🌟

LĂ€mna ett svar