Dagens budskap 5/4

Du behöver släppa taget om saker och ge efter helt enkelt. Inte försöka kontrollera situationer huruvida vad som ska komma hända, eller inte hända. Den situation, relation, person som du envist har försökt hålla krampaktigt taget om får du lov att släppa taget om för du kommer inte att kunna varken påverka, styra eller bestämma hur saker SKA bli hur mycket du än vill. Universum arbetar dygnets tjugofyra timmar med att försöka tillgodose ett så bra, hälsosamt, och rättvist resultat för alla kan man säga. Jag får till mig Solarplexus chakrat här, din självkänsla personens självkänsla. Du kan, den kan. Du klarar allt. Denne person klarar allt. Och det handlar om precis vad som helst. Utmaningar, motgångar i alla dess former. Alltifrån en sjukdom, till ett arbete som du önskar, till en relation du inte kan släppa, till ett mål du måste/vill uppnå osv. Bara du bestämmer dig, stöd finns på vägen. Om du inte känner att du har fysiska pålitliga vänner så har du dina andliga vänner. Följ din magkänsla återigen som är rätt. Ha tillit som är ett utav de viktigaste recepten till självläkning. O m du bestämmer dig för att vara öppen och ta emot kärlek, hjälp från andevärlden, universum, lita på processen, försöka tänka ”go with the flow” och inte streta emot flödet så kommer allt att bli så mycket enklare.
Du har uppenbarligen försökt lösa saker på egen hand men kanske känt att du inte lyckas på de vis som du tänkte att de skulle bli. Dels kanske du inte har lyssnat och följt den vägledning till ”Punkt och pricka” så som du blivit vägledd till att göra vilket kan ha stoppat upp flödet.
Då är tanken nu att du behöver släppa efter på allt och inte vara den som ”styr” utan nu vända på det och hänga med i flödet istället. De innebär inte att du ger upp, utan att du inte vill enbart kämpa hela tiden. Och att du släpper taget om den känslomässiga biten och litar eller åtminstone försöker lita på att andevärlden gör ett bättre jobb.
Be änglarna att hjälpa dig att släppa taget för att gardera dig ett bättre resultat. Släpp kontrollen, ta emot hjälpen du får så du kan undvika maktkampen i ditt liv. Äg bara DIN egen kraft & slåss inte om den! 🌟

Lämna ett svar