Hur blir vecka 12 – eldelementet

~ vädur – lejon – skytt ~

Din vecka handlar om att du behöver börja om i rätt ände med nya positiva energier för att få rätt flöde. Och din vecka kommer att handla om kurser, projekt och föredrag. Det är en del av din andliga väg genom att du ska tala inför folk och gå på föreläsningar. Var öppen för att lära ut och undervisa andra. Ha bara tillit så fixar du det galant. Änglarna har skickat intuitiva meddelanden som sagt till dig om att du ska gå på föredrag, kurser, seminarier men även att du ska hålla sådana själv. Och nu kommer ytterligare en bekräftelse här för att du ska förstå att det verkligen är sant de som har kommit till dig. Är det så att du har drömt om liknande saker? Då kommer änglarna att vägleda dig. Ge dem alla dina tankar, frågor och bekymmer och lyssna på deras svar, som kommer till dig i form av idéer eller känslor. Du får hjälp av dem att bli vägledd till rätt plats, rätt ämne, osv. Allt du du behöver göra är att följa deras vägledning. Du vägleds också till att gå kurser vidare framåt på din väg. Delta i lektioner som du känner dig dragen till och be ärkeängel Rafael att stödja dig i all denna strävan. Det kan handla om allt från kursavgifter, transporter, boenden, barnvakt, att få ledigt mm. Vägen till att ge och ta emot genom kursverksamhet ligger öppen för dig njut av det!

Övning nedan:

Föreställ dig att du håller kurs för en grupp leende människor som uppskattar det du gör. Känn hur du självsäkert tar emot information Sömnföreläsning förmedlar till åhörarna. Bygg vidare på visionen genom att se och känna flera positiva detaljer. När du känner att du fått med allt säger du:

”Tack universum, för de underbara upplevelser jag får när jag håller kurser för människor som får välsignelser genom de lärdomar som kommer genom mig.” ❤️

Lämna ett svar