Hur blir vecka 12 – vattenelementet

~ fisk – kräfta – skorpion ~

Denna vecka så handlar det om en tid för återhämtning för dig där du behöver få chans att vila, sätta på paus, känna efter och fundera. Att det kommer välsignelser i olika slag och du kanske kommer få känna dig lycklig lottad. Samtidigt har du med dig ärkeängeln Mikael som är en kraftfull sådan, han skyddar och vägleder dig genom olika situationer. Det gäller en särskild situation och om någonting som du länge vetat om men kanske valt att stänga av och som nu kommer som en bekräftelse till dig. Ärkeänglarna är stora och kraftfulla men inte anknutna till någon särskild religion. De vakar över skyddsänglar och över jordens alla invånare. Just ärkeängeln Mikael betyder ”han som är gud” är den ängeln som upphäver de resultat som kommer av rädslor, gör dig trygg, ger dig beskydd och lånar ut sitt mod och sin ryggrad när du behöver t ex om du ska göra saker som är skrämmande. Är det så att du överväger göra större förändringar i ditt liv, ex byta jobb, lämna din relation, osv då ber du honom om hjälp att gå framåt utan rädsla. Han kan även hjälpa dig att hitta ditt livssyfte och berätta för dig vilka steg du ska ta härnäst.

Nedan kommer en övning:

För att öka ditt mod och din självsäkerhet, säger du uppriktigt tyst inom dig själv:

”Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Låna mig ditt fredsväns och din fredssköld och låt mig stödja mig på dig och ta del av din styrka och ditt mod. Hjälp mig att känna och veta att jag är trygg och beskyddad känslomässigt, fysiskt, ekonomiskt, energimässigt och andligt. Tack.” ❤️

Lämna ett svar