Hur blir vecka 12 – jordelementet

~ oxe – jungfru – stenbock ~

Under din vecka så kommer du befinna dig i en självrannsakans process. Svaren som du söker finns just nu i ditt hjärta. Och du behöver vara öppen för att ge och ta emot kärlek. Du känns något avståndstagande och lite som att stänger av känslomässigt men det är en typisk överlevnads strategi för dig. Kan vara så att du behöver sätta på paus och stanna upp för att ta reda på vad som är viktigt. Änglarna säger dock att du ska lita på dina känslor. För ditt hjärta är vist och de efterlyser viktiga förändringar. Lita därför på den visdom som du har och den kommer inte att svika dig. Varje gång som du förnekar dina innersta känslor krossad en del i ditt hjärta. Reparera ditt hjärta och relationen till dig själv genom att ta dina känslor på fullaste allvar. Om du t ex inte trivs i din situation så som den är nu så betyder det att något är fel och att det är nödvändigt att göra något åt det. Be änglarna att ge dig mod och stöd så att du kan göra hälsosamma förändringar hemma och på jobbet. Du behöver även öppna upp ditt hjärta för kärleken älskade vän. Du kan ha blivit sårad i tidigare förhållanden och då byggt upp ett skydd mot mer smärta. Änglarna försäkrar dig att de kommer att skydda dig och ditt hjärta så det är tryggt för dig att känna kärlek och andra känslor.

Övning:

Gå till en blomsterhandel och köp en eller flera doftande rosa rosor. Alt om du har hemma ute i trädgården. Bär med dig under dagen och lukta på dem ofta. Sätt en eller flera på ditt sängbord för att dra nytta av dess förmåga att öppna ditt hjärtchakra. När du inte kan bära med dig en rosa ros kan du använda essentiell rosenolja istället. Dessutom kan du använda ett Rosenkvarts hänge eller lägga en rosenkvarts Sten i bh n eller bröstfickan. På så vis går du hjälp att hålla hjärt chakrat öppet under dagen. Änglarna kommer att omge ditt hjärta med ett läkande och beskyddande rosa ljus om du ber om det. ❤️

Lämna ett svar