V.3 ~ VATTENELEMENTET~

 

Fisk, kräfta & skorpion 🐟

Under veckan så kan du hamna i ekonomiska instabilitet. Och det känns som 17/1 framförallt. Ta hand om dina resurser, håll i pengarna. Slösa inte. Öppna ett sparkonto. Ser du var pengarna tar vägen? Ibland kan det även vara så att du kanske är för snål och istället låter pengarna ”växa på hög”. Men i det här fallet så känns det inte riktigt så. Det som sker i det läget är att man enligt ”växellåsprincipen” i lagen om att ge, låser och skapar en blockering för sig själv om man endast samlar sina pengar på hög. Och de i sin tur gör att livet inte kommer fortsätta ge till dig. De kan skapa sjukdomar, olyckor, mm. Utan är du den som samlar på hög så rekommenderas du att donera pengar kanske ex till välgörenhet som Barncancerfonden, eller bli fadder osv. Är du någon som arbetar hårt osv så har du överflöd en stund men som sagt ta till dig ovan. Du kan läsa om livets sju andliga lagar. För livet kommer att betala sig, därför ska du vara öppen för alla nya möjligheter som kommer till dig. Du kommer investera stort om du ex gör som ovan. Menas inte i allt, men något litet är något som är massor för universum. Och är det så att du har spenderat mycket pengar här inför jul nyår osv ja då är det dags att försöka finna balansen igen och kommer tillbaka på banan. Spara öppna sparkonto om så en hundralapp i månaden för att fylla små hål här och där. ❤️

Lämna ett svar