V.3 ~ ELDELEMENTET ~

Vädur, Leijon och skytt 🦁

Denna vecka kan du komma få uppleva både känslomässig och fysisk hälsa. Speciellt under torsdagen 16/1. Har du kämpat och arbetat på olika plan i olika former? Så kan du få en typ av bekräftelse här. Likväl som du kämpar som mamma el pappa. Man eller hustru. Allt som du ”vårdar” i ditt liv och ger kärlek, närhet bekräftelse osv de kommer att blomstra. Denna vecka känns som att din familj är de du kommer att lägga krutet på. Barn, fru, flickvän, man, osv allt vad gäller familjen i olika frågor. Du får passa på här att bara njuta av de vackra du har i ditt liv, verkligen ta till vara på de du har. Och framför allt vara rädd om det. Kan även handla om projekt du påbörjar eller att hålla ditt företag växande, eller sträva efter andra olika typer av framgång överhuvudtaget. Här så behöver du din kreativa sida vid liv för att nå mål. Ta hand om dig och din kropp, unna dig massage, promenader, frisk luft, yoga, läsa böcker. Njut av att få vara du. Detta ger överflöd i dig och din familj. ❤️

Lämna ett svar