V.3 ~ LUFTELEMENTET ~


 

Vattuman, tvilling & våg 🕍

Under den här veckan så kommer en livsförändring att komma påverka dig i någon form. Det kan vara alltifrån en uppsägning av arbete, till en drastisk händelse, till olycka, till att saker kommer upp till ytan, till ett jobbigt besked, mm. Och troligen oftast är det något som du har vetat om men valt att lite sopa under mattan eller att stoppa huvudet i sanden av olika anledningar. Man kan säga att det är något som ”rasar”, och tyvärr är det något som måste ske för att du ska utvecklas och komma framåt i livet. Det är en ytterst nödvändig livsförändring. Kan vara så att du länge har funderat över att sluta på ditt jobb för att du vantrivs ex men liksom inte ”får arslet ur vagnen” och nu så har man kanske beslutat på ditt arbete att skära ner på personal… Mao får du ett push i rätt riktning t.ex o c h du slapp ta beslutet att gå själv för det gjorde universum åt dig. El att du lever i en relation som är allt annat än du vill leva i. Och grunden är att du från början eller ni från början har byggt upp relationen på en helt fel ostadig grund. Här blir du nu kanske tvungen att göra om ovh göra ”rätt”. Genom att radera allt och börja bygga från början med en ny och stadig h å l l b a r grund. Kom ihåg, att det finns en mening med allt, även om du där och då inte riktigt klarar av/orkar att tänka så. Men framöver så kommer du att någonstans tacka universum. För när en dörr stängs så öppnas en annan. 16/1 kan detta ske samt 20/1 ❤️

Lämna ett svar